چیزی نمیگم چون دلم خیلی از این دنیا پره...میخوام ازت هر چی بگم بغضم گلومو میبره...آدم یوقتا از خودش بی حرف باید بگذره...این روزهای آخرو ساکت بمونم بهتره...
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
اب نمک خیلی غرغره کنه و شربت ابجوش ابلیمو عسل بخوره
چیزی نمیگم چون دلم خیلی از این دنیا پره...میخوام ازت هر چی بگم بغضم گلومو میبره...آدم یوقتا از خودش بی حرف باید بگذره...این روزهای آخرو ساکت بمونم بهتره...
آخه همین دو روز پیش داییش بخاطر کرونا فوت کرده میترسه مامانم اصلن نزدیک نبود بهشون ولی ترسیده
بگو نترسه ایمنی بدنشو بالا ببره
دوراز جون همه که نمیمیرن لابد دایی بیماری زمینه ای داشته
ناراحتی نداره..به خصوص الان که ضعیفه ..فقط مراقبت و استراحت و تقویت همین..... من به لطف وجود عشققمم هر مدل کرونایی اومد اون میگرفت، میومد میچسبید به منم میداد