2777
2789

میخوام دخترخواهرمو ببرم برای ثبت نام

دوره دوم هست کلاس دهم میخوام ثبت نام کنم

خونشون پیش پارک پلیس هست یه مدرسه شاهد اونجا هست کسی اطلاع داره چه تایمی ثبت نام میکنن؟

چون که تلفن رو جواب نمیدن منم نزدیک نیستم که بخوام برم بپرسم اگه میدونین لطفا راهنمایی کنین

مدرسه شاهد ینی چی

الو سلام ببخشید منزل خداست؟ منم همون مزاحمی که اتفاقا آشناست*هزاربار دلم گرفته این شماره رو*ولی چرا هنوز پشت خط در انتظار یک صداست*شماکه گفتی واجبه جواب سلام هرکسی*چی شد به مارسیدبازحساب بنده هاجداست*اجازه میدی که برات یه کم دردودل کنم*آخه شنیدم که فقط اسم تو مرهم وشفاست*حتی اگه چیزی نگی کلی دلم سبک میشه*چون میدونه که میشنوی وقتی تو این حال و هواست*الو دوباره قطع و وصل سیم ها شروع شده*خرابی از دل منه یا شاید از این سیم هاست*الو منو ببخش اگه بازم مزاحمت شدم*دوباره زنگ میزنم تا خدا خداست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم دقیق نمیدونم تا کی ولی باید اول توی سایت شاهد پیش ثبت نام داشته باشید بعد بهتون پیامک میدن اگر ...

نمیدونستم پیامک میدن!

مرسی بابت راهنماییت عزیزم

من دوازدهمم برای دهم من توی سایت سجا ثبت نام کردم که الان یه سایت دیگست فکرررررر کنم نمیدونم دقیق اما فکر گنم مهلت ثبت نام گذشته 

خیلی مدارس متفاوتی نیستن من سال یازدهم برخلاف دهم معلمام افتضاح بودن به مدرسه اعتراض کردیم گفتن که به ما اداره نیرو میده دست ما نیست بعضی از معلما مدرس مدارس نمونه دولتی هستن بعضی هم مدرس غیر انتفاعی بعضی هم دولتی 

سختگیری خیلییییی زیادی هم دارن نسبت به بقیه مدارس

مدرسه شاهد ینی چی

الو سلام ببخشید منزل خداست؟ منم همون مزاحمی که اتفاقا آشناست*هزاربار دلم گرفته این شماره رو*ولی چرا هنوز پشت خط در انتظار یک صداست*شماکه گفتی واجبه جواب سلام هرکسی*چی شد به مارسیدبازحساب بنده هاجداست*اجازه میدی که برات یه کم دردودل کنم*آخه شنیدم که فقط اسم تو مرهم وشفاست*حتی اگه چیزی نگی کلی دلم سبک میشه*چون میدونه که میشنوی وقتی تو این حال و هواست*الو دوباره قطع و وصل سیم ها شروع شده*خرابی از دل منه یا شاید از این سیم هاست*الو منو ببخش اگه بازم مزاحمت شدم*دوباره زنگ میزنم تا خدا خداست
من دوازدهمم برای دهم من توی سایت سجا ثبت نام کردم که الان یه سایت دیگست فکرررررر کنم نمیدونم دقیق ام ...

به من گفتن ثبت نام حضوریه و تا زمانی که هدایت تحصیلی نیمده پیش ثبت نام انجام نمیدیم

درکل مدرسه خوبیه؟ راضی بودی؟

یادت میاد مصاحبه ای که داشتی چه سوالایی پرسیدن؟

به من گفتن ثبت نام حضوریه و تا زمانی که هدایت تحصیلی نیمده پیش ثبت نام انجام نمیدیم درکل مدرسه خوبی ...

اگر اونطور که عالیه 

نه مصاحبه نیست طبق امتیازه مثلاااااا اگر بالای پونصد تا امتیاز داشته باشید ثبت نام میشید 

میگم خیلی سختگیری دارن اما نسبت به مدارس دولتی بهتره 

امیدوارم که کلییییی موفق باشنننن❤️❤️

اگر اونطور که عالیه  نه مصاحبه نیست طبق امتیازه مثلاااااا اگر بالای پونصد تا امتیاز داشته باشی ...

چ سختگیری دارن درسی یا حجابی؟ 

به کدامین گناه؟                   من بی پول تر از پیشم دارم بی پول ترم میشم🗿🚶‍♂️.