2777
2789

امروز توی یکی از همین نظر سنجی هاشرکت کردم یکی بود اصلا به خدا اعتقاد نداشت عکس میزارم فقط اول بگید هستین🧡😇☺️🙏🏻

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من اعتقاد دارم ولی تا حالا حاجت نگرفتم کلا لذت میبرم از چله برداشتن حاجتم نگیرم مهم نیست🙂🖤

سایه‌‌هستم۲۰‌واندی‌ساله؛درحال‌طی‌کردن‌پروسه‌خانوم‌وکیل‌شدن:) ‌من‌صرفا‌نظرمو‌برای‌استاترمی‌نویسم:/

بخدا افسردگیو ناراحتی این چیزا حالیش نیست انشا...هیچ وقت دچارش نشین آدم دیگه از همه چی میبره

یه روزیه آدم میمیره میره اون اون جا بایه فرشته روبهرو میشه 

یه یواری میبینه اون جا یه خطایی رسم کرده بودن مث کوه بالا 

و پایین داشت اون خطایی که بالا بودن زندگی اون بود روی همه این خطا  ۲ ردپا بود  جایی بود که خوش بوده و جایگاه خوبی داشته  اما یه نقطه ای بود که خیلی پایین بود و اون فرد از فرشته پرسید که اینجا چرا این قدر پایینه و بعد اون فرد به

فرشته گفت که چرا این جا یهرد پاداره خدا هم جاهای خوب با ماست و بعد جاهای بد مارو به حال خودمون رها میکنه ، فرشته به اوگفت که اون رد پا ردپای خداست تو تابلو خدا رفتی وقتی به نفس نفس افتاده  بودی 🧡