2777
2789

حدودا ی ماه پیش پسره ۳ سالمو بردم مهد ، فردای اونروز سمت چپ لپ پسرم باد کرد، رفتم دکتر آنتی بیوتیک ترکیبی داد، بردم سونو گفته غدد لنفاوی تو هردو طرف صورت ملتهبه، حالا دیگه نمیدونم چیکار کنم دکتر سونوگرفی میگه پیش دندونپزشک و حلق و بینی ببر، ولی همین دکارش ک گوششو گلوشو دید گفت چیزی نیست، تو رو خدا اگه کسی چیزی میدونه کمکم کنه

و خدایی که ب شدت کافیست، وزن شروع ۶۸ وزن هدف ۵۸        من خودمو خیلیییی دوست دارم                                
دندون درد نداره؟ شایدم  حشره ای چیزی نیشش زده  ببر دندون  پزشک  ببینش

نه  دندون درد نه تب ، نه واسه نیش حشره این همه مدت طول نمیکشه، ممنون ک وقت گذاشتی خانومی

و خدایی که ب شدت کافیست، وزن شروع ۶۸ وزن هدف ۵۸        من خودمو خیلیییی دوست دارم                                

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

نه  دندون درد نه تب ، نه واسه نیش حشره این همه مدت طول نمیکشه، ممنون ک وقت گذاشتی خانومی

پس حتما  ببرش دکتر غدد  خواهش عزیز  انشا الله بهتر میشه

مثل یک پروتن فکر کن..... همیشه مثبت  
پس حتما  ببرش دکتر غدد  خواهش عزیز  انشا الله بهتر میشه

امیدوارم شما هم سلامتی کاملتونو بدست بیارین حتما براتون دعا میکنم