2777
2789

اگه رشته تحصیلیتون انسانی بود و کنکور دادین با چه رتبه ای قبول شدین؟دانشگاه دولتی.بهترین دانشگاه هام میگن بهشتی.فردوسی.ودانشگاه تبریزه برا ایناباید چه رتبه ای بیاریم!؟

جواب بدین تلوخووودا🥺😂

کاربری دست ۳نفره.اگه میپرسی چرا باید بگم دلیلش به خودمون مربوط میشه❤️

بهشتی خب تابلو رتبه های دو رقمی میخواد 

حالا فردوسی مشهد  و مابقی زیر هزار

کاربری قبلیم ترکیدبخاطر حرف حق / خداجونم اگه در جهت هدفی ساخته نشده ام پس نزار بیهوده واسش تلاش کنم 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من دوهزار بودم حقوق قبول شدم البته مربوط به سالها پیش هست الان شنیدم وضع خیلی بهتره.

کدوم دانشگاه؟

کاربری قبلیم ترکیدبخاطر حرف حق / خداجونم اگه در جهت هدفی ساخته نشده ام پس نزار بیهوده واسش تلاش کنم 
تقریبا 15سال پیش.کاشان

یه سوال دیگه ببخشید ها الان وکیلین؟ اگه آره راضی هستید؟

بله عزیزم.من راضی هستم.اما برخی همکارانم خیر.علاقه و روحیه خیلی مهمه

چقدر عالی موفق باشید 🤍