2777
2789

سلام عزیزان .دکتر ب خاطر کمبود ذخیره تخمدان ب من اووبوست داده.  و ویتامین دی هم گفته بخورم. چند روزه دارم میخورم . پزشک خانواده هم بهم فولیک اسید داده . کسی میدونه این فولیک اسید با اووبوست و ویتامین دی تداخل داره یا نه

وطنم ای شکوه پابرجا،عشقم مولایم صاحب الزمان خدایا شکرت به خاطر وجود پسرهای عزیزتر از جانم بارالها هزاران بار شکرت .خدایم عزیزانم را عاقبت به خیر کن به حق بزرگیت .راه راست رو همیشه بهشون نشون بده و آنها را آنی به خودشان واگذار نکن الهی.......الهی پدرو مادرم و عزیزان رو هرجا و هر لحظه به خودت سپردم .خدایا تو که میدانی تو آرامش قلب منیییییییییی مهربان خدایم دوستت دارم....

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یه ساعت فاصله بزار 

سلام میتونم استاد کنم یعنی ؟ من به ساعتش کار ندارم .یعنی میگم تداخل دارویی ندارن باهم 

وطنم ای شکوه پابرجا،عشقم مولایم صاحب الزمان خدایا شکرت به خاطر وجود پسرهای عزیزتر از جانم بارالها هزاران بار شکرت .خدایم عزیزانم را عاقبت به خیر کن به حق بزرگیت .راه راست رو همیشه بهشون نشون بده و آنها را آنی به خودشان واگذار نکن الهی.......الهی پدرو مادرم و عزیزان رو هرجا و هر لحظه به خودت سپردم .خدایا تو که میدانی تو آرامش قلب منیییییییییی مهربان خدایم دوستت دارم....

فکر نمکنم مشکل داشته باشه. جفتش تقویتیه.  حالا یکی دو ساعت فاصله بنداز. میخوای تو سایت های انل ...

عزیز برای پیدا کردن دکتر تو سایت آنلاین چکار کنم ؟ 

تو گوگل سرچ کنی هست. یه مرکز ناباروری رویا هم هست توی قم که مشاوره مامایی دارن. میتونی زنگ بزنی بهشو ...

تشکر 😘

سلام میتونم استاد کنم یعنی ؟ من به ساعتش کار ندارم .یعنی میگم تداخل دارویی ندارن باهم

ساام دوست عزیز منم مشکل شمارو دارم پزشک هر سه قرص رو به من داد مشکلی نداره هر سه مکمل بارداری هستن بخور انشالله خبر بارداری بزاری برامون