2777
2789
عنوان

من عقلم نمیکشه شما بگین کمکم کنید

143 بازدید | 12 پست

با دوست پسرم همکاریم و حالا باهم خوب بودیم رابطه عاشقانه نداشتیم اما خوب بودیم هفه ی قبل دیدمش گفتم برا تولدت بریم شام بیرون کادوشو قبلا داده بودم گفت بریم یه همکار خانم دارم دوست صمیمیم هست گفتم بگم زهره هم بیاد اول گفت نه بعد با اصرار من قبول کرد رفتیم شام و بعد برگشتنی دوستم حالش بد بود گفتم اول منو برسون بعد زهره رو راه من نزدیک بود تو مسیر بود خلاصه نمیدونم بعد من رفتم چی شد که دوست پسرم فرداش زنگ زد گفت کات کنیم فقط یک شنبه همو ببینیم یه چیزایی رو بهت بگم زهره هم باشه دیروز رفتم دوست مسرم گفت رابطه ی ما تمومه تو رفتی همه جارو پر کردی ما تو رابطه ایم(قرار بود هیچ کس نفهمه زهره هم گفتم چون همکاریم یه شب بریم بیرون)خلاصه دعوا شد و دوست پسرم گفت دیگه نباش دوستمم همش میگفت کات کنید بیا بریم دیگه چرا وایسادی دوست پسرم اخرش بهم گفت به هیچ کس اعتماد نکن من برگشتم خونه با حال خراب زهره که تو این چند روز دائما حالمو میپرسید از دیشب اصلا پیام نداده بهم دوست پسرم الان زنگ زد گفت مراقب دوستای اطرافت باش تمام حرفارو زهره اون شب بهم گفته بدون همه دوستت نیستن الان من موندم کیو باور کنم زهره یا دوست پسرمو گیجم واقعا

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چقدر ساده ای! آدم دوستشو وارد این چیزا میکنه؟ تحویل بگیر الان

دوستم خودش دوس پسر  داره و دیوونشه  نمیگم از راه بدرش کرده  اینکه ایا رفته به دوست پسرم گفته  میدونه ماتو  رابطه ایم یا نه اینو نمیدونم و اصلا چرا باید مارو جدا کنه

پسری که به خاطر حرف یه غریبه  قیدتو میزنه فردا بلاهایی بدتر سرت میاره بخاطر حرف مردم این آدم ار ...

الان زنگ زد گفت نمیخام ترکت کنم میخام باهات باشم زهره خیلی تحت فشارم گذاشت خاستم بدونه و فکر کنن با هم کات کردیم