2777
2789
عنوان

خانواده شوهرم میگن برو‌ قهر

| مشاهده متن کامل بحث + 899 بازدید | 61 پست
ولشون کن چرت میگن ببخشیدا چرا باید بخاطر حرف اونا بری قهر حالا سوهرت سر لج بیفته یکیشون پیدا نمیشه ب ...

خودمم نظرم قهره اخه شوهری که سه سال بیکاره تا الانم خرجو از طلا و پولای من بوده واقعا خودمم میخام برم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خودشون چرا جلو پسرشونو نمیگیرن؟من شوهرم یه کاری میخواست بکنه کسی راضی نبود.مامانش وایساد جلوش گفت شی ...

اینقد بهش گفتن 

اینقد حرف زدن

حتی باباش گفته دیگه خونمون نیا

مطلقا نری ،یلاخره شوهرت خودش سرش به سنگ میخوره ،اگه بری دیگه منتظر برگشتن نباش ،اینا خودشون دارن راه ...

خب اگه بمونه که نشون میده کار شوهرش درسته و باهاش مشکلی نداره

اسی یه مدت برو خونه مادرشوهرت اینجور بهتر نیست؟

ب شوهرت بگو ازین وضعیت خسته شدی الان شرایط ضرردادن نیست و... چندروزی برو خونه مادرت انشاالله عقلش سر ...

گفتم هی میگه دو روز دیگه صبر کن یه هفته دیگه صبر کن😹 

خب اگه بمونه که نشون میده کار شوهرش درسته و باهاش مشکلی نداره اسی یه مدت برو خونه مادرشوهرت اینجور ...

نه بابل اونا جا ندارن ۴تا بچه تو خونه داره..خونه مامانم یه زن تنهاس

چرا؟ خانواده شوهرم خیلی خوبن دید بدبینانه ندارم به صلاح من میگن

درسته اما تو با همسرت ازدواج کردی ، داره برا تو تلاش میکنه که درآمدی داشته باشه و زندگی رو بچرخونه حالا یک سال نه دو سال بزار سخت بگذره ولی خونه رو ول نکن ،اینجور بهش میفهمونی که تکیه گاه امنی براش نیستی و روت نمیتونه حساب باز کنه ،بزار سرش به سنگ بخوره بعد به حرفت برسه اونوقت همه اینا رو بهش بگو که در موقعیت های دیگه ی زندگی بدونه هم حرفت درسته و هم آدم ضعیفی نیستی که فوری بری قهر

قهر نرو چون اونوقت دیگه براش عادی میشه و حرمتا میشکنه همون توی خونه قهر کن

چندبار اومدم تو خونه قهر کنم اینقد پیچید بهم که 

اصلا نمیشه تو‌خونه باهاش قهر کرد