2777
2789
عنوان

جوش

40 بازدید | 3 پست

برای جوش بچه ها دکتر برام قرص داکسی سایکلین با اسپرولانکتون نوشت و گفت برای لک هاشون هم ار کرم ضد لک ام کیو ۲درصد استفاده کنم 

از عوارض قرص اسپرولانکتون میترسم چون وا حدلا اختلال قاعدگی نداشتم میترسن باعث اختلال قاعدگی بشه و بد بشه درستش کرد

اسپیرونولاکتون برای اینه که هورمون مردونت بالاعه آزمایش مگه دادی؟؟

من خودم چند سال صورت جوشای چرکی وحشتناکی میزد ۷ ۸ تا دکتر رفتم هر دفعه یه مشت قرص و پماد می نوشتن یه مدت خوب بود دوباره روز از نو روزی از نو 

فقط یه دکتر به دادم رسید اونم فقط با دو تا قرص سری اول آکنوترن بهم داد یه دوره خوردم بار دوم که رفتم جوشا کمتر شده بودن ولی کاملا از بین نرفته بودن بهم اسپیرونولاکتون داد با همون آکنوترن(تو آزمایشم هورمون تستستورونم دو برابر حداکثر نرمالش بود)الان صورتم هیچ جوشی نداره و کاملا از بین رفتن 

بهمم گفت هر چی پماد و ژل شست و شو صورت بهت دادن بریز دور بی فایده اس

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

داکسی سایکلین برای جوشای خیلی ضعیفه من چند دوره خوردم اثر نکرد 

اگه جوشات به صورت آکنه شده تاثیر زیادی نمیذاره 

آکنوترن از همون خانواده راکوتانه من خوردم هیچیم نشد فقط پوستم یکم خشک شده بود