2777
2789
عنوان

چرا تاپیکا اینجوریه

122 بازدید | 12 پست

واقعا دغدغه ها چقد فرق داره

چرا هی ازینور و ازونور بوم میفتین بابا رلکس رلکس رلکس تر چخبرتونه.....! 

دستم داشت به دستش می‌خورد وای حالا چیکار کنم؟ 

نگاهم میکنه ینی دوسم داره؟ 

بچه ها گرفت تیکه تیکه م کرد ولی من دوسش دارم میخام خودمو عذاب بدم بمونم باهاش. 

نامزدم بهم گف بالا چشمت ابرو یه هفتس قهریم. 

دلش میخاد توی جهازم نظر بده داماد باید نظر بده؟ 

از بچگی عاشقش بودم بیکار و بیعاره دلم باهاشه ولی حالا باید چیکار کنم؟ 

اصن یچیزایی میگین شاخ در میاره ادم

https://abzarek.ir/service-p/msg/669607

پسره بهم گفت بیا خونمون بهت مارمولک پرنده نشون بدم برم یا نه؟🤭

رویای مرگ شاید بهانه ایست برای تحمل کابوسی به نام زندگی .......                                                               اگه توی یه کشوری درآمدِ یه آرایشگر بیشتر از یه معلمِ به این معنی نیست که پول تو درس خوندن نیست ،،،، به این معنی هست که مردم از قیافه ی زشتشون بیشتر خجالت میکشن تا مغز خالیشون ......                                                       ماها که بابامون پولدار نبوده یه چیزی رو خوب یاد گرفتیم ،،،، اینکه خیلی راحت قید چیزایی که دوس داریمو می‌زنیم ، پس یه لطفی در حقمون بکن سلطان ، اگه دوسمون داری           زیاد ناز نکن ......                                                                      💫 من یه اسفندی ام 🌨️ مغرور ، جذاب ، لجباز 💫

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اه مثلا اون تاپیکی که الان دومین پربازدیده گفت دستاش به دستش خورده  

خوب حالا این مثلا چه چیز مهمیه ؟😐

من کامل افتادم روی یک پسر عین خیالمم نبود 😐

میدونی چرا ورزش میکنم ؟                                                     چون داشتن یه بدن خوب یه نماد توی زندگی...                         نه میتونی بدزدیش ، نه میتونی قرضش بگیری و نه حتی میتونی بخریش ....                                                                           و این نشون دهنده تهعد، اراده و تلاشه مستمره ....♡
یعنی شما از همون پونزده ،شونزده سالگیت همین تفکر رو داشتی ؟  خب خودتم همین جور بودی دیگه

چرا بچه 15 16 ساله باید همچین درگیری هایی داشته باشه

واقعا جامعه بدی داریم انقد جنس مخالف و یه چیز عجیب نشون میدن که هم کنجکاویشون همیشه نسبت به جنس مخالف زیاده هم هنوز هیچی نشده دیگه زمان و زمینو بهم میدوزن اگه خانواده ها یکم دید بچه شونو باز میکردن این چیزا رو اطرافمون نمیدیدیم دلم میسوزه که چجوری بعدش قراره اسیب ببینن وقتی از کاه کوه میسازن

اه مثلا اون تاپیکی که الان دومین پربازدیده گفت دستاش به دستش خورده   خوب حالا این مثلا چه چیز ...

دقیقا😐🤦🏻‍♀️اونم بعدش نتونی سرتو از خجالت بالا بیاری دسته دیگه همه دارن انگار چیه

اه مثلا اون تاپیکی که الان دومین پربازدیده گفت دستاش به دستش خورده   خوب حالا این مثلا چه چیز ...

😅😅😅 تو دیگه بیش از حد رلکسی🤣

پایان سال 1402 بیماریم تموم شده   لیسانسمو گرفتم  شاغل شدم  طلاقمو گرفتم با تمام حق و حقوقم  تهمتی که منو به دادگاه انداخت رو به تنهایی ردش میکنم  ارزوهامو تو امضا نوشتم که روزی که رسیدم بهش پایینشو امضا کنم و بنویسم بهشون رسیدم  
دقیقا😐🤦🏻‍♀️اونم بعدش نتونی سرتو از خجالت بالا بیاری دسته دیگه همه دارن انگار چیه

😐😐 والا 

میدونی چرا ورزش میکنم ؟                                                     چون داشتن یه بدن خوب یه نماد توی زندگی...                         نه میتونی بدزدیش ، نه میتونی قرضش بگیری و نه حتی میتونی بخریش ....                                                                           و این نشون دهنده تهعد، اراده و تلاشه مستمره ....♡
😅😅😅 تو دیگه بیش از حد رلکسی🤣

خوب تقصیر خودش بود دیگه 😐

پامون به هم گیر کرد یهو محکم کوبیدم بهش نتونست تعادلشو حفظ کنه افتاد منم افتادم روش   

بعدش اینقدر خندیدیم همه فهمیدن 😂😂😂