2777
2789
عنوان

برف بی صدا می بارد

408 بازدید | 25 پست

سلام. من اصلا سریال و اینا نمیبینم همین سریالم دو سه باری گذری دیدم و تقریبا فهمیدم چی ب چیه. دوتا سوال دارم لطفا اگه میدونید بگید ۱)سیمین چرا با پوریا پورسرخ ازدواج نکرد؟ ۲)چرا اینقد سیمین حسوده؟ باتشکر😆💙

یه لحظه گفتم فقط برف کم بود

ره‌حمت له دل نماوه   چاو رهه‌ش ✨️دختری از تبار زاگرس 💫دوست عزیزم الان که امضای منو باز کردی لطفا یه صلوات برای سلامتی و ظهور آقا امام زمان (عج) بفرست ❤🌱 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

بخاطر خواهر برادر کوچکش 

نمیدونم چرا حسوده

1401خدایاهر گاه دلم رفت تا محبت کسی را بگیرد تو او را خراب کردی ..خدایا به هر که وهرچه دل بستم تو دلم را شکستی..عشق هر کسی را در دل گرفتم تو قرار از من گرفتی.. 🖤 1404❤️💍

من ندیدم اصلا فقط برام جالب شد که این پوریا پورسرخ هرچی بازی میکنه، خیلی‌ها اسم نقشش رو نمیگن، باز میگن پوریا پورسرخ😂

Sie wollen mein Herz am rechten Fleck, doch seh" ich dann nach unten weck, dann schlägt es LINKS...LINKS...LINKS. "

سیمین بخاطر فرق گذاشتن های پدرش از بچگی نسبت به خواهرش و احمد حساس شده عزیزم

پوریا هم میخواست بره خارج درس بخونه مادرش هم فضول زندگیش بود یکبار رفت سیمین نرفت بینشون دعوا افتاد باز برگشت و اومد دنبالش باز سیمین گفت بچه ها هم حتما باید بیان اونم گفت من نمبتونم اونجا مواظب بچه ها باشم و بتونیم فراهم کنیم شرایطشونو 

خلاصه هرچی سعی کرد سیمین راضی کنه نشد اونم دیگه رفت

#اهدای عضو_اهدای زندگی من حامی اهدای عضوم    
وااای چه نکته ظریفی. الان که دقت کردم دیدم همیشه اسمشو میگم😂😂

والا بخدا، فکر کنم اسمش رو از بیخ عوض کنه هم باز بهش میگیم همون یارو که پوریا پورسرخ بود قبلا😂😂

Sie wollen mein Herz am rechten Fleck, doch seh" ich dann nach unten weck, dann schlägt es LINKS...LINKS...LINKS. "

چون مادر پوریا مخالف شدید بود با ازدواج شون از اول . بعد اینکه سیمین میگفت باید خاهر برادرم ببرم با خودم  میخواستن برن خارج و کیانی هم یکم سنگ انداخت . ازدواج شون بهم خورد . سیمین حسوده چون از اول پدر و مادرش اون یکی دختره رو دوست داشتن حس میکنه مادر و پدرش دوسش نداشتن به اون یکی دختره بیشتر اهمیت میدن