2777
2789
عنوان

سوتیییییییییی😂😑

316 بازدید | 15 پست

بیاید از سوتی هاتون و تیکه های خنده داری ک بهتون انداختن بگید

دخترعموی بابای من باردار بود تازه بچش به دنیا اومده 

باهم هم سنیم دوستای بچگی

ولی خیلی وقت بود هم کلام نشده بودیم

مامانم یه کاره زنگ زد تبریک بگه تولد نوزادشو🙄

گفت گوشیو میدم فاطمه😑😑 منم هول شدم بعد مدت ها چون خیلی میگذشت از آخرین صحبتمون ، برگشتم گفتم( قدم نورسیده مبارک ایشالا بچت بزررررگ شههه😂🤗😶) اون پشت تلفن برای لحظاتی هنگ کرد 😂😂🥴🥴 آب شدم از خجالت🥲

شما هم بگین😂🤨

اگه حس میکنی حال روحیت خوب نیست نیاز داری یکی بهت گوش بده تگم کن:)  اگه خوبی ای از من به شما رسید، برای مادرم و پدرم دعا کنید خیرِ دنیا و آخرت ببینن 💜                                          

😂

رنگین کمون های زندگیتو بشمار نه طوفان هاشو...✋            به بعضیا باید گفت آروم تر برو شعورتم بهت برسه🤝    بعضی از نشدنی زندگیتونو بذارین به حساب اینکه اگه میشد خیلی بد میشد👍    آدمها وقتی نمی تونن مثل گذشته ازت استفاده کنن میگن چقد عوض شدی🙂      اگه داشتم نظر میدادم و نظرم درست بود سن و سالمو بهونه نکن .... عقل و شعور به سن و سال نیست   .....                              ماتیلدا : زندگی همیشه به این سختیه یا فقط وقتی                           بچه ای اینطوره؟                                                                                           لئون:همیشه اینطوره!            🌱    دیالوگ فیلم لئون حرفه ای  

یه بار ۱۲،۱۳ سالم بود تو مغازه اهنگ گذاشته بودن من از خود بی خود شدم وسط مغازه داشتم میرقصیدم😂😐

لطفا لایک نکنید ممنون میخندم به جهانی که غمش را به رخ من کشید! من  مادر یک بچه خاص هستم..یک بچه از نشانه داران داون..عزیزم منو تو تاپیکای ترسناک تگ کن مرسیییی..هر ماه 700 تا صلوات برای همه کسایی که ارزوی بچه دارن ولی ناباروری دارن یا به دلایلی بچه دار نمیشن که بچه سالم خدا بهشون بده!همه کسایی که تو سایت ارزوی بچه دارن ولی به دلایل زیادی باردار نمیشن... ایشالا تیکر بارداریتون..خیلی درد کشیدم..خیلی..ولی همین الانم شکر گذارم که زندم و قراره کل چیز جدیدو تجربه کنم..خدایا پشتم باش.. 

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

یه بار ۱۲،۱۳ سالم بود تو مغازه اهنگ گذاشته بودن من از خود بی خود شدم وسط مغازه داشتم میرقصیدم😂😐

😂😂😂😂

اگه حس میکنی حال روحیت خوب نیست نیاز داری یکی بهت گوش بده تگم کن:)  اگه خوبی ای از من به شما رسید، برای مادرم و پدرم دعا کنید خیرِ دنیا و آخرت ببینن 💜                                          

انشالا بچش بزرگ بشه😂🤍

تناقض در فضای مجازی یعنی:  درس خوندن رو مسخره میکنن ولی موقع نتایج کنکور بهترین رشته هارو قبول شدن! از فقر و گرونی میگن ولی از اموال و تفریحات لاکچریشون عکس میزارن! از احترام به عقاید و جاج نکردن میگن ولی در مواجهه با حرف مخالف عقیدشون قضاوت میکنن و فحش میدن.                                    

مال من نیست مال رفیقمه:😂

رفته بودیم کلاس زبان یه پسر خوشتیپ و قد بلند نشسته بود پشت میز

بعد این هول شد بش گفت :عمو میشه زنگ بزنم بابام بیاد دنبالم😂😂

پسره هنگ کرد ۲۰سالش بود مام ۱۵سال 

بعد پسره گفت :اره عمو بیا زنگ بزن😂😂😂

🦦🔥
مال من نیست مال رفیقمه:😂 رفته بودیم کلاس زبان یه پسر خوشتیپ و قد بلند نشسته بود پشت میز بعد این ه ...

😂😂😂😂😂😂😂

وای دوست من روی یکی کراش داره ده سال از خودش بزرگ تره

پسره گفته من تو فلان دانشگاه درس خوندم دوست منم گفته اررره منم اونجام دیوونه خونه ایه واس خودش😂😂😂🤗🤗🤗

منو دختر داییم همسن هستیم ی بار بچه بودیم دعوا کردیم بعد گفتن چرا دعوا کردی منم بجای دستم درد نکنه گفتم خوب کردم دستم درد بکنه کل فامیل که جمع بودن خندشون رفت هوا

#آزادی

ی بار رفته بودیم بیرون با یکی از دوستام دو تا پسر افتادن دنبالمون هی میگفتن شماره بدیم و فلان ما بی محلشون میکردیم یهو یکیشون گفت کفش سفیده خوشگلترع 

من ناخودآگاه ب کفشم نگاه کردم دوستمم کفش خودشو نگاه کرد یهو زدن زیر خنده ( مال هیشکدوممون سفید نبود 🤦🏻‍♀️)😂😂