2777
2789
عنوان

پسرعموم بعد چند سال اومده

| مشاهده متن کامل بحث + 1391 بازدید | 61 پست
خواهر بیا . استوریامو دید ولی ریپلای نکرد. منم شماره شو پاک کردم. بدرود تا قیامت

اصلا همین خودمون از 100تا استوری یکیشم ریپلای نمیکنیم پسراهم عین خودمون مخصوصا استوری های بی سرک پیکر که مشخص نیست چی به چیه والاه من خودمم همینجورم تسلیتی باشه تبریک چیزی فقط جواب میدیم 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

پس گشاد تر از این حرفاهست😉خونه هاتون به هم نزدیک نیست ؟؟رابطه مادربا زن عموت چطوره حداقل از اونا کم ...

زدی تو خال😂آره گشاده.

اتفاقا نزدیکیم.یه مدت مامانم و زن عموم میرفتن پیاده روی.مامانم میگه زن عموت‌ برای پسراش‌ از فامیلای شوهرش نمیگیره.راستم میگه برا پسر دومیش،دختربرادرش رو داده.حقیقتش اینو که میگه من خجالت میکشم بهش بگم البته بگم که خودش می‌دونه دوسش دارم،ولی وقتی اسمش میاد،فحشش میدم که فکر نکنه میخامش😂

آخه نمیخام مثل دختر عمه و مامانش،مامانم بره بگه بیا دخترمو بگیر بعد ضایع بشه‌.

دوستم میگه اینهمه جلوشون میری و میای،اگه می‌خواستنت که میگفتن.

باباش یه بار تعریف کرد گفت هرجا میبرمش خواستگاری پسندش نیست،بهش میگم رو هردخترفامیل یا غریب دست بذاری میرم براش،ولی پسره هییییچ.میگه قصدازدواج ندارم😂.

خدایا مهر کی روانداختی به دلم 😂🤣

وای چقدر کنجکاوشدم ببینمش عکسشو نداری ،،؟بخدا ابجی همینای که واسه دختر پسرشون تبلیغ میکنن میگن هرجامیریم پسندنمیکنن و هرخواستگاری بیادرد میکنن همینا یه عروس یا دوماد گیرشون میاد که نهاااایت مونگلی هستن

عمه خدابیامرزم یک‌سالگی مرد.اینم پسرعموم نیست.میشه درواقع پسرِپسرعموی پدرم

اووووو پس بگو زیادم نزدیک نیستین منو بگو که توفکربودم گفتم به اسی بگم پسرعمو ول کن میترسم بچه تون مونگل بشه، پدربزرگم همیشه وقتی میخاست نسبت دور کسی رو مثال بزن میگفت فلانی همسایه قالب تراش کفش عروسه حالا شد پسر پسر عمو پدر شما بیخیال عزیزم