2777
2789
عنوان

پسرعموم بعد چند سال اومده

| مشاهده متن کامل بحث + 1391 بازدید | 61 پست
استوری از خودم میزارم ولی ریپلای نمیکنه. خیلی کم باهم دیگه رفت و آمد داریم.سالی یکبار. دلم براش تن ...

با خواهرش چی با اون جور هستی؟؟معمولا رفت وآمدها همه چیز رو بهترمیکنه، انشاالله یه آدم لایق نصیبت بشه شوهر زیاده ،شوهرربا عرضه کمه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خدامیدونه چقد دوربرش رل ریخته و از پروپاچه اش بالامیرن که عکس توکه میبینه ککش نمیگزه

حالا هی تو منو بسوزون😂

یه دختر عمه داره،علنن هم خودش هم مامانش به پسره و خانواده ش گفتن چرا نمیاد ماروبگیره.بیاد ما رو بگیره.

پسره از اون مدلیاست که دخترا روش کراشن،ولی خودش عن  میمونه.

همین الان یه استوری دخترونه گذاشتم،اگه ریپلای نکرد،به همین ستون قسم،شماره ش رو پاک میکنم دیگه سیو نمیکنم😑

حالا هی تو منو بسوزون😂 یه دختر عمه داره،علنن هم خودش هم مامانش به پسره و خانواده ش گفتن چرا نمیاد ...

😆😆خاک برسر چقد مغروره اندازه یه دختر14ساله ناااااز داره، فقط موندم دخترعمه با چه رویی دیگه رو زمین میچرخه چقدر زشته و بدم میاد انگارشوهرقحط هست بلاخره یه بی ناموس میادمیگیرت میبرت دیگه ،بی شوهرنمیمونی ، باشه استوری رو بزار،😓😓بینم چه گوهی میخوره،میگم ابجی اصلا تا حالا استوریت رو ریپلای کرده ؟؟اخه با چه امیدی بزاری،،

😆😆خاک برسر چقد مغروره اندازه یه دختر14ساله ناااااز داره، فقط موندم دخترعمه با چه رویی دیگه رو زمین ...

خییییلی پروئن خییییلی.

یه خواستگار برام پیدا کردن همین دختر عمهه.

مامان خواستگاره اومد بهمون گفت،شوهر خواهر این دختر فامیلتون اومده بهم گفته چرا از پسرات نمیدی خواهر زن من؟😂وای من ترکیدم.

یعنی عجیبه این پسرعموم.من شماره ش رو حفظم ولی تو گوشیم سیو نمیکنم.یه وقتایی که استوری میزارم بعد باخودم میگم بذار اینم سیو کنم شماره شو شاید دید ریپلای کرد.بعد همون موقع که اصصصلا برام مهم نیست،ریپلای می‌کنه.دیگه من میمونم تو خماری تا یک هفته😂

😆😆خاک برسر چقد مغروره اندازه یه دختر14ساله ناااااز داره، فقط موندم دخترعمه با چه رویی دیگه رو زمین ...

خداوکیلی هی استوری میذارم که ریپلای کنه،که فقققط یکبار بهش بگم ازش خوشم میاد.این زبون لاکردار نمیچرخه براش بنویسم.

سری قبل موقعیت خوبی بودااا.ولی دیدم داره متلک‌ بهم میپرونه واقعا بهم برخورد ناراحت شدم،دیگه نگفتمش که خوشم میاد ازت.

از متلک انداختناش بدم میاد.