2777
2789
من ب موعد نرسیدم بیبی چک هاله انداخت ازمایش دادم گفت منفی

عزمزمه شما بارداری 

حتما کیت ازمایشگاه خرابه

یه جای معتبر آزمایش بده

این اتفاق سر منم اومده

حضرت مادر هدیه شماست برام نگهش دار☀️                         🌺و قل ربّ اَنْزلني مُنْزلاً مبارکاً و اَنت خیرالْمُنزَلین🌺                                                                                        انقدر بزرگه تنهایی این «زن» که حتی تو دریا نمیشه غرقش کرد
عزمزمه شما بارداری  حتما کست ازمایشگاه خرابه یه جای معتبر آزمایش بده این اتفاق سر منم اومده

میشه بیشتر توضیح بدین؟ کی آزمایش دادین؟ بتا چند بود؟ بی بی مثبت بود یا نه؟ روز چندم تاخیر آزمایش مثبت شد؟

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

گلم پریود نشدم ولی دل دردشو دارم انگار همین امشب قراره بشم

آن شاالله هرچی خیرته و صلاحته و اگر خدا میخواد باردار باشی. بای منم دعا کن اگر صلاحه باشم اگر نه نباشم. نمیدونم واقعا تو این شرایط بچه دوم به صلاحمه یا نه

میشه بیشتر توضیح بدین؟ کی آزمایش دادین؟ بتا چند بود؟ بی بی مثبت بود یا نه؟ روز چندم تاخیر آزمایش مثب ...

من ۵ روز مونده بود به موعدم بی بی چک گذاشتم یه حاله کم رنگ مث بی بی چک این خانم انداخت،بعد زود رفتم آزمایش تو چهاراه نزدیک خونمون، بعد جواب منفی اومد

بعد فرداش دوباره بی ب یچک گذاشتم دیروز پررنگتر از دیروزی  شد،مطمعن شدم دیگ ولی رفتم یه جای معتبر آزمایش دادم  و جوابش ۲۴ اومد و مثبت بود

حضرت مادر هدیه شماست برام نگهش دار☀️                         🌺و قل ربّ اَنْزلني مُنْزلاً مبارکاً و اَنت خیرالْمُنزَلین🌺                                                                                        انقدر بزرگه تنهایی این «زن» که حتی تو دریا نمیشه غرقش کرد
عزمزمه شما بارداری  حتما کست ازمایشگاه خرابه یه جای معتبر آزمایش بده این اتفاق سر منم اومده

نمیدونم والا هنوزم پریود نشدم حالا باز بیبی چک میخرم ببینم چی میشه ولی دیگع امید ندارم

1/11/11بهترین تاریخ عمرم بیبی چکم شب تولد امام جواد(ع)مثبت شد خدایا هزاران بار شکرت هیچ زنی در انتظار بچه نمونه و دامنش سبز بشه الهی آمین   1/12/1 صدای قلبشو شنیدم خدایاشکرت.2/1/6 سونو دادم دکتر گفت کاملا سالمی و گل دختری نفس مامان عاشقتم پرنسسم .گل دخترم ۲۷شهریور اومد بغلم،النای من عاشقتم دخترقشنگم
آن شاالله هرچی خیرته و صلاحته و اگر خدا میخواد باردار باشی. بای منم دعا کن اگر صلاحه باشم اگر نه نبا ...

فدات شم چشم

من اعصابم واقعا خرابه

خدا زورش میاد ۱بچه ب من بدبخت بده

بعد بعضیا ناخواسته ۴تا بچه میارن

1/11/11بهترین تاریخ عمرم بیبی چکم شب تولد امام جواد(ع)مثبت شد خدایا هزاران بار شکرت هیچ زنی در انتظار بچه نمونه و دامنش سبز بشه الهی آمین   1/12/1 صدای قلبشو شنیدم خدایاشکرت.2/1/6 سونو دادم دکتر گفت کاملا سالمی و گل دختری نفس مامان عاشقتم پرنسسم .گل دخترم ۲۷شهریور اومد بغلم،النای من عاشقتم دخترقشنگم
فدات شم چشم من اعصابم واقعا خرابه خدا زورش میاد ۱بچه ب من بدبخت بده بعد بعضیا ناخواسته ۴تا بچه می ...

عزیزم اینجوری نگید. خدا صلاحمون و بهتر ار ما میدونه.خدا براش کاری نداره که.... ان شا الله به موقعش بهتون بچه میده.