2777
2789
عنوان

دوستان میشه به جای کلمه اندام...

| مشاهده متن کامل بحث + 590 بازدید | 99 پست
😁🎉منم خوشبختم عزیزم  بخاطر اینکه شناخته نشم اینو گذاشتم 😂😂😂😂🤭

ژون ژون 💃💃 بچه هاااااا این نیوشاسنتتتتت 🤒🤕 لوت دادم 💃💃💃

تاریک ترین ساعت شب ، درست ساعته قبل از طلوع خورشید ! پس همیشه امید داشته باش ... ❤️❤️🌸🌸
🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣وای انقد خندیدم نفسم بالا نمیاد 😂😂😂🤭

عزیزززم همیشه به خوشی 😁😁😂😂

شبشوب، یعنی شب آشوب، یعنی آشوبنده شب، امیدوارم که هممون تو زندگیامون کسی رو داشته باشیم که تو شبهای سیاهمون نورانی ترین ستاره باشه 😊

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

🤣🤣🤣🤣🤭خاک عالم 🤣🤣🤣🤣🤣🤣

خخخخ اسی باید بوچمون کنه ک دالیم تاپیکشو پر بازدید میتونیم 😋😋

تاریک ترین ساعت شب ، درست ساعته قبل از طلوع خورشید ! پس همیشه امید داشته باش ... ❤️❤️🌸🌸
خخخخ اسی باید بوچمون کنه ک دالیم تاپیکشو پر بازدید میتونیم 😋😋

ووااای عزیزم بوچتون میکنم اگه بترکونیدش😂😂 تا اندام دوستان نریختن سرم

شبشوب، یعنی شب آشوب، یعنی آشوبنده شب، امیدوارم که هممون تو زندگیامون کسی رو داشته باشیم که تو شبهای سیاهمون نورانی ترین ستاره باشه 😊
ووااای عزیزم بوچتون میکنم اگه بترکونیدش😂😂 تا اندام دوستان نریختن سرم

خخخخ دوس ندااالیم

😂😂😂😂😂🤣🤣🤣🤣مگه جایی رفتم میگی ب خوشی 😂😂😂😂😂همیشه ب خنده 🤣🤣🤣🤣🤣💔

عهعهههه راستش اینم نمیدونستم که خوشی فقط برا جاس منظورم حال خوش بود 😅😅😂😂

🤣🤣🤣🤣🤣😂 اسی ماچ مون کن 🤣🤣🤣🤣🤌🏻بدوووو

😗😗

دغدغه هاتو عشق است🤣🤣🤣 اندام واسه زنا هیکل واسه مردا این نظر منه😁

نه نظر بود دغدغه نبود بیشتر نظرم با دوستانی بود که تاپیک میزنن بیاید عکس از اندامم بذارم به نظرم مناسب نیست این جمله