انشالله که همه چی خــوبه نی نیت سالمه استرس نده به خودت برا نی نی بده
وقتی از بهترین آدمای زندگیت میرنجی حتی اگه بگی بخشیدمش یه چیزی ته دلت میمونه.. کینه نیس یه جای زخمه یه چیز که نمیزاره اوضاع مثل قبل شه هرچقد هم تلاش کنی خودتو بزنی به اون راه و بگی نه.. بی فایدس یه چیزی این وسط از بین رفته و جای خالیش تا همیشه درد میکنه 💔کینه را از خدایی آموختم که بخاطر یه اشتباه هرگز شیطان را نبحشید🤞
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
از دکترت بپرس ببین مشکلی نداره انشالله که همه چی خــوبه نی نیت سالمه استرس نده به خودت برا نی نی بد ...
فردا جواب آز ک با غربالگری اوله میاد سه شنبه باید برم پیش دکترم ولی دیشب عکس اینا فرستادم براش از چونه خودمم دادم عکس گف نگران نباش باید دوباره سونو بدی ولی خیلی نگران از صب اینقد گریه کردم سرم درد میکنه
فردا جواب آز ک با غربالگری اوله میاد سه شنبه باید برم پیش دکترم ولی دیشب عکس اینا فرستادم براش از چو ...
عزیزم نگران نباش گـــــرریه نکن انشالله چیزی نیس دوباره سونو میدی همه چی مشخص میشه مطمئن باش همه چیش نرمال و سالمه توکل کن بخدا
فک خودت کوچیکه؟
وقتی از بهترین آدمای زندگیت میرنجی حتی اگه بگی بخشیدمش یه چیزی ته دلت میمونه.. کینه نیس یه جای زخمه یه چیز که نمیزاره اوضاع مثل قبل شه هرچقد هم تلاش کنی خودتو بزنی به اون راه و بگی نه.. بی فایدس یه چیزی این وسط از بین رفته و جای خالیش تا همیشه درد میکنه 💔کینه را از خدایی آموختم که بخاطر یه اشتباه هرگز شیطان را نبحشید🤞
اخه اسمی ک تو سونو نوشته Micrognathia این بود زدم گوگل میترسم ب اون وخامت باشه ولی خودم اونجوری نیسم ...
نه بابا خدا نکنه عزیزم، رفتی سونو به منم بگو🙏