2777
2789

برادرم با یه دختر خانوم دارن آشنا میشن امروز میشه جلسه چهارم 

دختر خانم حس می‌کنه برادرم خشک هست بی حس به ایشون ولی برادرم واقعاااا از ایشون خوششون اومده ولی چون رفت و آمد ها برای آشنایی هست نمی‌خواد احساسی برخورد کنه 

حالا نظرتون چیه برادرم چجوری و در چه حد صمیمی بشه 

چه رفتار هوایی بکنه که دختر خانم بفهمه دوسش داره 

پیشاپیش ممنون از ککمکتون🤗🤗🤗🤗❤️

براش يه كادو بيره و بگه بازار بودم اينو ديدم يادت افتادم حس كردم خيلي بهت مياد

كاش احساسات زن ها رو انقدر ساده نميگرفتيم. احساسات يك زن تمام دارايي اوست. وقتي احساسات يك زن رو ناديده ميگيري شايد يك بار يا دو بار يا حتي سه بار دلش بشكنه و غصه بخوره و بعد ببخشه اما بار چهارم ديگه نميبخشه،نه ميبخشه و نه ديگه اون ادم سابق ميشه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مثلا تو حرف زدن اسمشو با خانوم صدا کنه؟

پیام بده صبح بخیر و شب بخیر و  از این کارها ایده ای دارید ؟

یه بار شام دعوتشون کردیم نیم ست نقره دادیم به دختر خانم الان دوباره هدیه ای چیزی بخریم براش؟

سلام عزیزم مگه تو ارتباطاتشون بگو بخند ندارن که فکر میکنه برادرتون خشک هست؟بعد اینکه اون دختر خانم نمیدونن که وقتی یه مرد خوشش بیاد از یه نفر رابطه رو ادامه میده اگر نخواد سریع مشخص میشه 🤔

سلام عزیزم مگه تو ارتباطاتشون بگو بخند ندارن که فکر میکنه برادرتون خشک هست؟بعد اینکه اون دختر خانم ن ...

چرا داداشم میگه شوخی هم میکنم  نمی‌دونم چرا این حس رو داره مثلا توقع داشت داداشم شمارشو ازش بگیره 

من دیروز ازش شماره گرفتم انگار توقع داشته داداشم بگیره

یکمی شوخی هم تو حرفاش بکار ببره از خشکی خارج بشه 

البته زیاد نه 

لبخند رو هم داشته باشه 

کادو و خوراکی و اینا هم با خودش ببره سر قرار 

بعد تو حرف زدن مثلا اسم دختر خانم رو با جان بکار ببره 

چرا داداشم میگه شوخی هم میکنم  نمی‌دونم چرا این حس رو داره مثلا توقع داشت داداشم شمارشو ازش بگی ...

پس شمارشو نداره چجوری صحبت میکنن؟حق داره دختره! هماهنگی بیرون رفتنو کی میکنه؟ دوره ی اشنایی باید تلفنی هم صحبت بشه

نه به نظرم این کارو تو دوره ی اشنایی نکنه در حد گل میتونه ولی

خب وقتي نيم ست نقره دادن الانم اشكال نداره يه دستبند بگيره براش

كاش احساسات زن ها رو انقدر ساده نميگرفتيم. احساسات يك زن تمام دارايي اوست. وقتي احساسات يك زن رو ناديده ميگيري شايد يك بار يا دو بار يا حتي سه بار دلش بشكنه و غصه بخوره و بعد ببخشه اما بار چهارم ديگه نميبخشه،نه ميبخشه و نه ديگه اون ادم سابق ميشه
یکمی شوخی هم تو حرفاش بکار ببره از خشکی خارج بشه  البته زیاد نه  لبخند رو هم داشته باشه& ...

لبخند داره 

دست و دلباز هم هست 

ولی جان رو فکر نکنم بگه فعلااا دارم بهش یاد میدم بگه .... خانم😑😑😑

زیادی پاستوریزست🤦