2777
2789
عنوان

طلاق و مهریه

| مشاهده متن کامل بحث + 3377 بازدید | 37 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم هرکدوم از دلیلات میتونه یه دلیل برای طلاق باشه

اعتیادشو اگ ثابت کنی

یااینکه بتونی بگی ک من وخانواده اش باهم زندگی میکنیم وحمام ودسشویی یااشپزخونه یااتاق خوابمون یکیه قاضی اینو قبول نمیکنه میگ باید خونه مستقل باشه

یعنی حمام ودسشویی ها جدا باشه واینا

واگ تورو زده میتونی نامه پزشکی قانونی بگیری 

تو علت طلاق هم بنویس عسروحرج

ماییم ک بی هیچ سرانجام خوشیم
عزیزم هرکدوم از دلیلات میتونه یه دلیل برای طلاق باشه اعتیادشو اگ ثابت کنی یااینکه بتونی بگی ک من و ...

صورتم ی هفته‌اول زخمی بود ولی حالا خوب شده.بله میتونم ثابت کنم ک با اونا زندگی میکردم ۶ساله

دخالت های خانوادش.با مادرشوهرم اینا زندگی میکنیم برا همینم دخالت های زیادی دارن.شوهرمم ی ادم وابسته ...

خب میدونم بچه بودی اما حیف کاش بچه دار نمیشدی

حالا ک گذشته

اگ هربار کتکت زده بود ی پزشک قانونی داشتی الان راحت جدا میشدی

اگ معتاد نبود به هیچ عنوان بهت طلاقو نمیگفتم

میگفتم اونقد بمون بیاد نزدیکای خونه ی بابات خونه اجاره کنه بچه رو بزار پیش مامانت بروخودتم کار کن کم نیارین

ببرش برا عصبانیت پیش روانشناس وروانپزشک

اما من از معتاد جماعت میترسم

یهو میاد یه بلایی سرخودت یا بچت میاره تاعمر داری زمین گیر میشی

انشالاه خدا اخروعاقبتتو خوش گنه

مرسی عزیزم.فقط اینکه شناسنامه دخترم دست من نیس پیش شوهرمه.بدون مدارک بچه میتونم ثبت کنم؟

بله منم مدارک نداشتم فقط فقط دفترچه بیمه داشتم اگ خودت شناسنامه داشته باشی اونجا تطلاعلت بچه ات هست کافیه

بچت دختره یا پسر

الان چن ماهشه

صورتم ی هفته‌اول زخمی بود ولی حالا خوب شده.بله میتونم ثابت کنم ک با اونا زندگی میکردم ۶ساله

کاش همون روز اول از خونتون ک اومدی بیرون زنگ میزدی۱۱۰ میومدن گزارش ثبت میکردن

بعدش فرداش میرفتی پزشکی قانونی

نامه پزشکی قانونی داشتی

کاش همون روز اول از خونتون ک اومدی بیرون زنگ میزدی۱۱۰ میومدن گزارش ثبت میکردن بعدش فرداش میرفتی پزش ...

هیچی کوتاهی کردم.خواستم بسازم.اما در کمال پر رویی میگه من چیزی ب تو نمیدم و نمیتونی من زندان بزاری و خیلی حرفای دیگه گفت.ک راه برگشت ب اون زندگی برام نزاشت

مرسی عزیزم.ممنونم ک راهنماییم کردی🙏❤

خواهش میکنم گلم انشالاه عاقبت بخیر بشی

غصه نخور

پایان شب سیه سفید هست

من خیلی غصه خوردم الان عصبی شدم به دختر ۲۰ ماهه دارم

منم بامادرشوهرم تویه خونه ایم

منم همسرم دست بزن داشت

الان خوب شدیم

اما از معتاد بودن همسر تو مونوم