2777
2789

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

آره بابا

چند سال پیش نصف شب داشتم با یکی چت میکردم

تو خواب و بیداری بودم طرف هم ولم نمیکرد

اسممو گفت منم میخواستم بگم جونم بجای ج ک گذاشته بودم 😐🥀🖤

فرداش نشونم داد حیثیتم رفت 😐

رویای مرگ شاید بهانه ایست برای تحمل کابوسی به نام زندگی .......                                                               اگه توی یه کشوری درآمدِ یه آرایشگر بیشتر از یه معلمِ به این معنی نیست که پول تو درس خوندن نیست ،،،، به این معنی هست که مردم از قیافه ی زشتشون بیشتر خجالت میکشن تا مغز خالیشون ......                                                       ماها که بابامون پولدار نبوده یه چیزی رو خوب یاد گرفتیم ،،،، اینکه خیلی راحت قید چیزایی که دوس داریمو می‌زنیم ، پس یه لطفی در حقمون بکن سلطان ، اگه دوسمون داری           زیاد ناز نکن ......                                                                      💫 من یه اسفندی ام 🌨️ مغرور ، جذاب ، لجباز 💫

داری با استاد این سوتی ها صبحت می‌کنی انقد از این سوتی ها دادم برا همه عادی شده می‌دونن دیگه 😂😂

معنای۷ سال رو‌کی خوب می‌فهمه؟دانشجو های پزشکی.معنای۴ سال رو کی خوب می‌فهمه؟بچه های کار شناسی.معنای ۲ سال رو کی خوب می‌فهمه؟ سرباز ها.معنای ۱ سال رو کی خوب می‌فهمه؟پشت کنکوری ها.معنای ۹ ماه رو کی خوب می‌فهمه؟بانوان باردار.معنای ۱ ماه رو کی خوب می‌فهمه؟ کسایی که ۳۰ روز ماه مبارک رمضان رو روزه گرفتند.معنای ۱ هفته رو کی خوب می‌فهمه؟ سر دبیرهای مجلات هفتگی.معنای ۱ روز رو کی می‌فهمه؟ کارگران روز مزد.معنای ۱ ساعت رو کی می‌فهمه؟ عاشق منتظر.معنای ۱ دقیقه رو کی خوب می‌فهمه؟اونایی که از پرواز جا موندند.معنای ۱ ثانیه رو کی خوب می‌فهمه؟ اونایی که در تصادف جون سالم به در بردند.معنای ۱ دهم ثانیه رو کی می‌فهمه؟ اونایی ک تو المپیک مقام دوم رو به دست اوردند.فقط خواستم بگم قدرت لحظه لحظه های زندگیتون رو بدونید و ازشون استفاده کنید، خیلی زود تموم میشه.شاید فرصتی که الان داری، لحظاتی دیگه فقط برات رویا باشه. اکانت تعلق به چند کاربره لطفا اشتباه نکنید با تچکر فراوان از شما بزرگواران

اره افتضاح

یه بار دوران دانشجوییم دوستم زنگ زد گفت یه جا برا کار معرفیم کرده منم ذوق زده شدم خواستم به خواهرم پیام بدم خبر بدم به همون دوستم پیام دادم همون لحظه😑

من یه بار با یکی از همکلاسی هام بحثم شد

برای همسرم فرستادم نگاه کن چی میگه به من نخود مغز

و از فرط عصبانیت پیام سند شد واسه همون نخود مغز🤐

کو باشد و من باشم و اغیار نباشد🪐✨