2777
2789

دکتر بچه هام هر بار صدتومن میدیم بابت ویزیت انلاین.گاهی هم میگه مشکل جدی نیست نمی گیره.من بخاطر اینکه هزینه رفت وامد زیاد میشه اینو ترجیح میدم.

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

من هر وقت بچه ها مریض بشن می برم دکتر . ولی خودم توی خونه قد و وزن چک میکنم . هر از گاهی مکمل میدم و دقت به تغذیه و پوست و مو و این چیزا 

اگر دوست داشتید لطفا برای شادی روح مامانم یک صلوات بفرستید 💚
من هر وقت بچه ها مریض بشن می برم دکتر . ولی خودم توی خونه قد و وزن چک میکنم . هر از گاهی مکمل میدم و ...

من سر هرچیزی استرس می گیرم .اکثرا سعی می کنم  تماس نگیرم ولی بعضی وقتا سر چیزای کوچیک تماس می گیرم و هزینه می کنم

من سر هرچیزی استرس می گیرم .اکثرا سعی می کنم  تماس نگیرم ولی بعضی وقتا سر چیزای کوچیک تماس می گ ...

استرس که من اول گوگل سرچ میکنم بعد نی نی سایت . یعنی عالیه هر اتفاقی که برای ما افتاده قبلا قطعا توی نی نی سایت درباره اش تاپیک زدن . من چیزای خوبی از اینجا یاد گرفتم 😁😁

اگر دوست داشتید لطفا برای شادی روح مامانم یک صلوات بفرستید 💚
استرس که من اول گوگل سرچ میکنم بعد نی نی سایت . یعنی عالیه هر اتفاقی که برای ما افتاده قبلا قطعا توی ...

ولی من بچیزای غلط برخوردم  تو نی نی سایت. یخصوص دکتر د گیاهی وترکیبی رو منع کرده  چون  انزیم کبد پسر بزرگم مشکل پیدا کرده بودواگه خوددرمانی رو شروع کنم دکترشون جدی نمیگیره  مریضی شونو

از يك مادر عاقل و بالغ خيلي بعيده اين حرف!! مريض دكتر بردن حالا چه پول باشه چه نباشه چيز خوبيه كه ...

گفتی چکاب  ماهانه دوبباره بخون چیزی که نوشتی.پس فقط مریضی میبری نه چکاب.

گفتی چکاب  ماهانه دوبباره بخون چیزی که نوشتی.پس فقط مریضی میبری نه چکاب.

مريضي هست كه نياز به چكاپ ماهانه داره.

خوش به حالت که بچت سالمه نمیدونی این چیزارو🙂

شما حالا حرص نخور كي چقدر حرج دوا درمون ميكنه

💕