2777
2789
عنوان

کسی تعبیر خواب بلده؟

161 بازدید | 12 پست

دوستان اگه کسی رو میشناسید ک تعبیر خواب بلده ممنون میشم تگش کنید

بالاخره رسیدم ب آرزوم(17تیرما1403)خدایاشکرت.بزرگترین آرزوم استخدام شدن تو آموزش وپرورشِ.دلم خیلی ب درد میاد وقتی ی عده نادون میگن اینهمه درس خوندی ک حالا کهنه بشوری؟واسه رسیدن ب بزرگترین آرزوم نیازمند دعای شمام.پس واسم خواهری کنید و هر جور میدونید دعاکنید.شایدبا نفس حق شما من ب خواستم رسیدم.

بین الطلوعین بیداربودم ساعت حدود ۸دوباره خوابیدم.

رفتم ک برم آرایشگاه تا درو باز کردم دیدم چندتادختربچه لختن.خواستم برگردم دیدم مادراشونم حوله انداختن روشون اما عورتشون مشخص بود.فهمیدم درو اشتباه رفتم زودبرگشتم.

رفتم تو ی خونه ای ک عروس خالم اونجا بود(ساداته)مادر اون بچه ها اومد دنبالم ک چرا مارو دیدی؟

جادوگر،رمال،فالگیر ی همچی چیزی بود.بیرونش کردم از خونه.

رفتم ک برم خونه خودم ی سگ بزرگ چسبید بهم.ی دختری داد میزد خانم بهشتی رو صدا بزن ک گازت نگیره.صداش زدم گفت باید شوهرم باشه.خودم هرچی سگه رو دعواش میکردم نمیرفت.بالاخره خانم بهشتی اومد و سگ رفت.

رسیدم جلو خونم دیدم ی خانم با دوتا دختراش منتظرن.گفتن سازمان این خونه رو داده ب ما.باهم اومدن تو حیاط گفتم همینجا وایسین تا زنگ بزنم سازمان(شوهر خانمه هم بهشون اضافه شد)

تا رفتم در خونه رو ببندم ی گربه درو هل میداد و میومد تو(زورش از من بیشتر بود)با سوم ک درو بستم و قفلشوانداختم از زیر در اومد تو و در همین حین زایمان کرد.ی بچه گربه کوچولوی فانتزی اومد تو خونه.

بچم تو خونه خواب بود و من تمام مدت نگران بودم ک بیدار نشه و گریه کنه.در واقعیت بچم خیلی زود از خواب میپره اما تو خواب با اونهمه سر وصدا بیدارنشده بود و من تعجب کردم.چنددقیقه آخر خواب هم یادم نمیاد.ی تصاویرگنگی تو ذهنمه

بالاخره رسیدم ب آرزوم(17تیرما1403)خدایاشکرت.بزرگترین آرزوم استخدام شدن تو آموزش وپرورشِ.دلم خیلی ب درد میاد وقتی ی عده نادون میگن اینهمه درس خوندی ک حالا کهنه بشوری؟واسه رسیدن ب بزرگترین آرزوم نیازمند دعای شمام.پس واسم خواهری کنید و هر جور میدونید دعاکنید.شایدبا نفس حق شما من ب خواستم رسیدم.

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من یکم بلدم

میخونی گلم.

با کسی  مشکلی چیزی نداشتی جدیدن ؟

نه مشکل حادی ندارم

نه مشکل حادی ندارم

خوابت خیلی  ترسناک بود نشونه از انرژی منفی و اینکه شاید یکسایی حسادتتو میکنن و انگار به زندگیت نظر دارن باید همیشه صدقه بدی و  تو خونت همیشه اسفند دود کن و ایت الکرسی بخون 

خوابت خیلی  ترسناک بود نشونه از انرژی منفی و اینکه شاید یکسایی حسادتتو میکنن و انگار به ز ...

عزیزجان دیشب خواب دیدم لباس عروس پوشیدم اما هرچی گشتم تور و تاجموپیدا نکردم(مطمئن بودم آماده کردم)فرداشبش عروسی خواهرم بود(لباس عروس پوشیده بود)رفتم از تو کمد وسیله بردارم دیدم توروتاجمو همه رو اتو زده بودم و آماده گذاشته بودم تو جعبه.

مراسم عروسی رو ندیدم.رقص وشادی هم نبود.من فقط برای اینکه وسیله هاموپیدانکرده بودم ناراحت بودم.حضورمامانمم حس میکردم.

در ضمن من خیلی ب ندرت خواب میبینم.این چندوقت اینطوری شدم ک همش خوابای باتعبیرمیبینم

عزیزجان دیشب خواب دیدم لباس عروس پوشیدم اما هرچی گشتم تور و تاجموپیدا نکردم(مطمئن بودم آماده کردم)فر ...

لباس هروس تو خواب اتفاقای خوب و اشنایی با ادمای جدید و تغییر مثبت توی زندگیه

لباس هروس تو خواب اتفاقای خوب و اشنایی با ادمای جدید و تغییر مثبت توی زندگیه

ممنون عزیزدلم.

گفتم لابد تعبیربدداشته ک جواب ندادی.

عاقبت بخیر بشی

ممنون عزیزدلم. گفتم لابد تعبیربدداشته ک جواب ندادی. عاقبت بخیر بشی

نه دیر اومدم سایت،😄 تعبیرش خوبه  اتفاقا ، ممکنه برات اتفاقای خوب و تغییرات مثبتی پیش بیاد فقط باید مواظب اطرافیان و حسادتشون باشی  نسبت به تعبیر خواب قبلیت 

نه دیر اومدم سایت،😄 تعبیرش خوبه  اتفاقا ، ممکنه برات اتفاقای خوب و تغییرات مثبتی پیش بیاد فقط ...

موندم حیرون ک چرا انقدر خواب میبینم.هی میگم بیخیال باشم اما بقول شماانقدروحشتناکه ک نمیشه.

امروز عازم مشهدم.حتما دعاتون میکنم