2777
2789
عنوان

بچه ها تشکی که زیر.

139 بازدید | 19 پست

بچه میندازم و بوی ادرار گرفته رو چ کنم بوش بپره.گفتن بنداز ت آفتاب انداختم ولی زیاد. اثر نکرد

حساب مال 2 نفره✍️✍️گر نگهدار من آنست که من میدانم،شیشه را در بغل سنگ نگه می‌دارد 

بشورش خب

من ومهران عاشق نی نی م عاشق دوقلو بودنشون یدونه پسر یدونه دخترولی خدابهمون نمیده نمیدونم چرا بازم امید دارم که مامان میشم گاهیم نا امید🥺💔 دعام کنین که من و مهرانم  صاحب دوقلو شیم اونی که دلمون میخواد🙂❤    عمه و خاله شدم حالا وقتشه مامان بشم..پروفم آرزومه🥲                                     💚السلام علیک یا صاحب الزمان (عج) 💚                  

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

بشورش بده برات درستش کنن دوباره

از این آماده هاست کوچیکت. نمیشه بندازم ت ماشین. خراب میشه.؟ 

پول ندارم واقعیت بدم درست کنم الات

حساب مال 2 نفره✍️✍️گر نگهدار من آنست که من میدانم،شیشه را در بغل سنگ نگه می‌دارد 
بشورش خب

باید جداش کنم؟ یا بندازم ت تشک میشه پامال کنم بوش میره؟ کوچیکه 

چرا نمیشوری؟

باید جداش کنم؟ یا بندازم ت تشک میشه پامال کنم بوش میره؟ کوچیکه. از این آماده هاست

کار افتاب نیست،جیش رفته تو بافتش،باید بشوری کامل بعد بگذاری تو افتاب خشک بشه

تشکگ بندازم ت تشت پامال کنم میشه؟ 

تشکگ بندازم ت تشت پامال کنم میشه؟ 

اره لااقل از هیچ کاری بهتر هست،ولی ماشین داشته باشی بندازی توی یه برنامه کم زمان از شستشو با یه چیزی مثل پودر صابون بچه فیروز که خوشبو و بدون الرژی هم هست،خوب تره

ای پرچمت ما را کفن، وطن!🇵🇸❤️🇮🇷

تشک پسر منم حاضری میندازم تو لباسشویی 

ماشینت خراب نمیشه. خراب نشه ماشین؟ 

اره لااقل از هیچ کاری بهتر هست،ولی ماشین داشته باشی بندازی توی یه برنامه کم زمان از شستشو با یه چیزی ...

میترسم ماشینم خراب بشه نمیشه؟ 

تشک پسر منم حاضری میندازم تو لباسشویی 

میشه اندازه تشک رو بهم بگی. ممنونم