2777
2789

سلام 

دوستان من هنوز آزمایش خون بارداری ندادم زیرنظر پزشک نرفتم 

اول برم آزمایش بدم یا اینکه برم ‌‌‌‌‌‌‌‌پزشک بنویسه برام که چکاب هم باهاش انجام بشه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم دقیقا یه همچین سوالی دارم،اگه یه روز بیبی بزنم و مثبت باشه باید برم ازمایشگاه و بگم میخام ازمایش بارداری بدم یا باید برم پیش دکتر،دکتر برام تجویز کنه دوباره برم ازمایشگاه  

مرا تاجان بُود جانان توییh♡a  من یه دختر دهه هشتادیم که کلی سختی کشیدم وهمه نوجوانیمو باگریه وسختی گذروندم توروزای سخت هیچکس کنارم نبود،من یه دخترتنهاولی قویم که تونستم ازاون روزا بگذرم والان به عشقم رسیدم و زندگی آرومی دارم خیلی ناامید شدم خیلی دلم گرفت خیلی کفر کردم ولی خداهوامو داشت،خدایا خیلی عاشقتم.عاشق کاکائو و شیرینیایی هستم که خودم درست میکنم،آشپزی خوبی دارمو همسری عاشق دسپختمه😝وزن فعلیم ۷۴توی رژیمم و هدفم رسیدن به وزن۵۶کیلوئه و فقط باکالری شماری،ورزش وغذاهای سالم دارم سعی میکنم💪عاشق شهرم همدانم❤️آهنگای شاد خیلی دوس دارم و رنگ آبیم رنگ‌موردعلاقمه،متاهل ومتعهدم
اره بی بی چکم مثبت شد  یکماه و ده روزه پری نشدم

مبارکا باشه عزیزم

مرا تاجان بُود جانان توییh♡a  من یه دختر دهه هشتادیم که کلی سختی کشیدم وهمه نوجوانیمو باگریه وسختی گذروندم توروزای سخت هیچکس کنارم نبود،من یه دخترتنهاولی قویم که تونستم ازاون روزا بگذرم والان به عشقم رسیدم و زندگی آرومی دارم خیلی ناامید شدم خیلی دلم گرفت خیلی کفر کردم ولی خداهوامو داشت،خدایا خیلی عاشقتم.عاشق کاکائو و شیرینیایی هستم که خودم درست میکنم،آشپزی خوبی دارمو همسری عاشق دسپختمه😝وزن فعلیم ۷۴توی رژیمم و هدفم رسیدن به وزن۵۶کیلوئه و فقط باکالری شماری،ورزش وغذاهای سالم دارم سعی میکنم💪عاشق شهرم همدانم❤️آهنگای شاد خیلی دوس دارم و رنگ آبیم رنگ‌موردعلاقمه،متاهل ومتعهدم
منم دقیقا یه همچین سوالی دارم،اگه یه روز بیبی بزنم و مثبت باشه باید برم ازمایشگاه و بگم میخام ازمایش ...

برای ما که اطلاعات نداریم و یک دفعه ای باردارشدیم واقعا گیج کننده س

بهترین جا مرکز بهداشته پزشک رایکان هم داره برو برات آزمایش مینویسه بعد با جواب آزمایش برو دکتر زنان 

گرچه اصلا اگه بخوای تحت نظر مرکز بهداشت باشی اصلا فعلا نیازی به دکتر زنان نداری 

گاهی فقط گوش باش

من ازاطرافیان هم کسی تاحالا باردار نبوده که بپرسم همش فکرمیکنم اگه یوقت بفهمم باردارم چیکارکنم برم ازمایشگاه یادکتر

اگه دفتر چه تامین اجتماعی اینا داری برو دکتر عمومی  برات ازمایش بارداری بنویسه بعد جوابش رو‌ببر متخصص زنان بزار بیخود برای بردن جواب بازم پول ویزیت ازت نگیرن به احتما زیاذ هفته هشت واینا برات سونو‌قلب جنین مینویسه راستش رو‌بخای من چون سابقه بارداری شیمیایی داشتم دوماه پریود نشدم یکسره رفتم سونو‌قلبش تشکیل شد بعد جواب رو بردم دکتر ولی فولیک اسید بخور

اره بی بی چکم مثبت شد  یکماه و ده روزه پری نشدم

یه هفته ده روز بعد از موعدت اگر خونریزی نکردی برو دکتر الان زیاد شده همه مثبت میشن ولی ده روز بعد میوفتن ب خونریزی... بنا رو بذار رو اینکه باردار نیستی 

من رفتم دکتر. گفتم بی بی چکم  مثبت شده   اول ازمایش بارداری  نوشت فقط 

گفت باید مطمئن بشیم که بارداری 

آزمایش  بارداری رو زود جوابشو میدن به من یه ساعته جوابو داد 

بعد رفتم دکتر دارو داد و چکاب و اینا 

بهترین جا مرکز بهداشته پزشک رایکان هم داره برو برات آزمایش مینویسه بعد با جواب آزمایش برو دکتر زنان& ...

برای بهداشت رفتن باید بیمه باشیم؟

آخه من بیمه شوهرم این ماه هنوز رد نشده