2777
2789

چرک خشک کن قوی تقریبا دوبسته خوردم پریودم ۸ روز عقب افتادم کار خاصیم با نامزدم نکردم که حامله باشم تستم دادم جوابش این شد 

نمیدونم چی کنم تروخدا راهنماییم کنید همیشه منظم بودم

نیاز به ازمایش دوباره هست 

برگه ازمایشو پاره کردم اما این بود جوابش

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منفیه جوابت.آره عقب می اندازه.منم سال عقدم دو هفته خشک کننده خوردم.۱۱ روز تاخیر داشتم.مردم و زنده شدم.

خدارو ۱۰۰ هزار مرتبه شکر مادر یه پسر کوچولوی ناز شدم...خدایا انشاالله همه ی منتظرا این حس رو تجربه کنن🤲
اخیی شما منظم بودی  منم دارم میمیرم

چرا ؟؟ منفی بوده دیگه.تازه من جرات نکردم برم آزمایش.البته رابطه کامل نداشتم.ولی توهم زده بودم.

خدارو ۱۰۰ هزار مرتبه شکر مادر یه پسر کوچولوی ناز شدم...خدایا انشاالله همه ی منتظرا این حس رو تجربه کنن🤲
چرا ؟؟ منفی بوده دیگه.تازه من جرات نکردم برم آزمایش.البته رابطه کامل نداشتم.ولی توهم زده بودم.

اخه منم هیچ رابطه ای نداشتم😪

ولی زده زیر ۵ عدد دقیقو نزده شک دارم 

اخه بعضی ازمایشگاها دقیق عددو تا زیر صفر نشون میدن

اخه منم هیچ رابطه ای نداشتم😪 ولی زده زیر ۵ عدد دقیقو نزده شک دارم  اخه بعضی ازمایشگاها دقیق ...

بتای معمولی دادی خب..

اون ک عدد میده تیتره.ای بابا جلوش نوشته دیگه.ببین دقیقا مثل نمونه ی جواب منفیه جوابت.مو نمیزنه.ب عددش چیکار داری.گفته زیر ۵ منفیه ک مال شما هم همونه.

برو گرمی بخور پریودت بیاد الکی هم استرس نگیر..

از هوا ک نمیخواد بچه درست شه