2777
2789
عنوان

اقدامی ها یه لحظه بیاین لطفااااا🥺

297 بازدید | 32 پست

من پلی کیستیکم امروز روزه 50 پریودیمه سه روزه لکه بینی دارم قبلا بی بی گذاشتم منفی بود امروز خیییلی خیییلی کمرنگ هاله افتاد که توی عکس مشخص نبود تورو خدا راهنماییم کنید نمیدونم چیکار کنم😭😭😭

الهی خدا به همه چشم انتظارا نی نی سالم و صالح عطا کنه🤲

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فردا میخواستم دوباره بی بی بزارم یعنی صبر کنم؟ 

بری آزمایش بهتره دقیق تر مشخص میکنه و قطعی

بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲

من

دیروز بیبی چک زدم هاله داشت ازمایش دادم منفی 😭

جان مادر نمی آیی؟نازنین فرشته مادر خدا در نزدیکی توست؟اگه دیدی یا صدایی از او شنیدی یا آن حوالی بوی خدا را حس کردی بگو مادرم منتظر من است اجازه بگیر و بیا به درونم تا از درونم تا وجودم و قلبم و زندگیم آشیانه بسازم برایت.
چه ازمایش خون چه بی بی باید ده روز از موعدت بگذره که جوابش قطعی باشه

از موعدم که خیلی گذشته 50 روزه پریود نشدم البته تنبلی تخمدان دارم. الان سه روزه لکه بینی پیدا کردم😭

الهی خدا به همه چشم انتظارا نی نی سالم و صالح عطا کنه🤲

باشه عزیزم ممنون

عزیزم برو آز بده 

من ومهران عاشق نی نی م عاشق دوقلو بودنشون یدونه پسر یدونه دخترولی خدابهمون نمیده نمیدونم چرا بازم امید دارم که مامان میشم گاهیم نا امید🥺💔 دعام کنین که من و مهرانم  صاحب دوقلو شیم اونی که دلمون میخواد🙂❤    عمه و خاله شدم حالا وقتشه مامان بشم..پروفم آرزومه🥲                                     💚السلام علیک یا صاحب الزمان (عج) 💚                  
من  دیروز بیبی چک زدم هاله داشت ازمایش دادم منفی 😭

هاله رو منم دارم می بینم

چند روز از پری گذشته؟

شاید لقاح دیرتر بگیره

صبر کن عزیزم ان شاءالله که آزمایشتم مثبت شه🤩

من ومهران عاشق نی نی م عاشق دوقلو بودنشون یدونه پسر یدونه دخترولی خدابهمون نمیده نمیدونم چرا بازم امید دارم که مامان میشم گاهیم نا امید🥺💔 دعام کنین که من و مهرانم  صاحب دوقلو شیم اونی که دلمون میخواد🙂❤    عمه و خاله شدم حالا وقتشه مامان بشم..پروفم آرزومه🥲                                     💚السلام علیک یا صاحب الزمان (عج) 💚                  
هاله رو منم دارم می بینم چند روز از پری گذشته؟ شاید لقاح دیرتر بگیره صبر کن عزیزم ان شاءالله که آ ...

اره گلم سریع هاله انداخت

منم ازمایش دادم بتام ۱ بود

خیلی گریه کردم

جان مادر نمی آیی؟نازنین فرشته مادر خدا در نزدیکی توست؟اگه دیدی یا صدایی از او شنیدی یا آن حوالی بوی خدا را حس کردی بگو مادرم منتظر من است اجازه بگیر و بیا به درونم تا از درونم تا وجودم و قلبم و زندگیم آشیانه بسازم برایت.
هاله رو منم دارم می بینم چند روز از پری گذشته؟ شاید لقاح دیرتر بگیره صبر کن عزیزم ان شاءالله که آ ...

هنوز ب پریود نرسیدم

۲۸ سیکلمم

ای خدا... من که خسته شدم سه ساله منتظرم😭

اگه لکه بینی داری سریعتر آز بده تا مطمئن بشی و دکتر واست شیاف تجویز کنه

سابقه ی کیست که نداری؟