دوستلی عزیز من از زمانی که ازدواج کردم خداشاهده که با مادرشوهرم و پدرشوهرم خیلی با احترام و محبت زیاد برخورد کردم و پدرشوهرم خیلی خیلی با من خوب بود ولی متاسفانه مادرشوهرم مدام کینه ورزی میکرد و خیلی از اینکه پدرشوهرم با من خوب بود حسادت میکرد که باز هم من همه جوره با مادرشوهرم عالی رفتار میکردم که مبادا حسودی کنه امابالاخره کاری کرده که یه یک سال میشه پدرشوهرم کلا از من روبرمیگردونه و حتی نگاهمم نمیکنه، فقط بگید چکارکنم تا روابط رو مثل قبل کنم؟ حاضرم روی غرورم پا بذارم ولی بگید چکار کنم؟
بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
پدرشوهر به اندازه کافیی میشناستت دیگه وقتی با دو تا غیبت همسرش بخواد اینجوری رفتار کنه و محبت و کمک هات رو فراموش کنه ارزش نداره اصرار کنی که تو دلش جا داشته باشی.
از یه ایرانی پرسیدند واحد پول شما چیه؟ گفت موقع بدست آوردن ریال موقع خرج کردن تومن موقع رشوه دادن میلیون و موقع اختلاس میلیارد