کور و کر عشقیم، تو کر من ز تو کر تر 🤨 تو خاک به سر هستی و من خاک به سر تر 🤔 گویندکه عشّاق جهان عقل ندارند 🤪 یعنی تو خری، من به مراتب ز تو خر تر🥴😐😒 با من حرف بزن خوشحال میشم😊❤👈🏻 https://harfeto.timefriend.net/16659465436185
بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
تب و واسهال ویروسی بوده دونه ها مال همونه نگران مباش میره ولی برای سوختگی جای اسهالش بهتره اگه برات امکان داره یه مدت بازش بذاری تا هوا بخوره زودتر خوب بشه اگه نمیتونی هم پوشکشو زود به زود عوض کن
ببین عزیزم من یکبار بچه ام بد سوخته بود و هرچی از این پمادا زدم خوب نشد دکتر خودشم نبود و دکترای دیگه هم فقط همین پماد را میدادن بعد بردم پیش دکتر خودش و اون گفت برای این سوختگی ها که با پماد خوب نمیشن شربت آلومینیوم ام جی.مال معده ست رو بگیر با پنبه بزن به بدنش.من استفاده کردم و بعد از سه بار استفاده خوب خوب شد بچه ام
🎉۹۹/۱۱/۱۱🎉 فهمیدم یه کوچولوی ناز نازی دیگه قراره به جمع مون اضافه بشه. برای سلامتی تو دلیم و بارداری همه منتظرا یه صلوات بفرستین لطفا 🙏🏻تو دلیم ۱۴۰۰/۷/۷ بدنیا اومد و زندگیمون رو مثل بهشت زیبا کرد...انشالله قسمت همه منتظر ها
جای سوختگی پاهاشو دو سه بار پماد إن إن بزن، بعد هر بار جیش که پوشک عوض میکنی حتما بشورش خوب، خشک کن، و همیشه پماد کالاندولا، یا پماد آ د، کلا پاشو چرب نگه دار که ادرار به گوستش تماس نداشته باشه