2777
2789

الان تو اینستا نگاه میکردم از سیلور خوشم اومده البته هنوز نخریدیم ، نظرم اینه پذیرای وسایلسو طوسی و قرمز بخریم میگم رنگا یجور باشن بهم بیان نظر معکوس همسرم طوسی و صورتی 😑 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

این ترکیبی میگم 

خوشگله.

من لوازم اشپزخانم همشون لیمویی سفید بود

پذیراییم همشون کرم قهوه ای

اتاق خوابم همش یاسی سفید

گویند که سنگ لعل شود در مقام صبر  اری شود،لیک به خون جگر شود  
این ترکیبی میگم 

قرمز رنگ ارامش بخشی نیست سالن باید رنگ ملیح یا خنثی داشته باشه این رنگ زود دلتو میزنهدقرمز نگیر

همه ما اینجا دنبال همدردامون میگردیم! کسایی ک درد مارو تجربه کردن....
خوشگله. من لوازم اشپزخانم همشون لیمویی سفید بود پذیراییم همشون کرم قهوه ای اتاق خوابم همش یاسی سف ...

ببین ترکیب رنگم چطوری میشه تا اخر ماه باید مبل و میز غذاخوری و سرویس تخت سفارش بدیم تا مهر بهمون تحویل بدن 

میگم پذیرایی طوسی و قرمز 

آشپزخونه طوسی 

اتاق خواب خاکی 

وسایل برقیم سیلوار 

مبارکت باشه گلی اخه هر خونه ای میرم طوسی و صورتیه من گفتم یکم تنوع باشه اینو دیدم 

ممنون عزیزم💕

آره میدونم منم چون عاشق صورتیم این رنگی دارم میخرم😅وگرنه مامانم اینا میگفتن طوسی و آبی کمرنگ

ولی قرمز ازش زده میشی حالا هرچی خودت دوست داری خونه خودته🙂

عشق‌خوب‌است‌اگریارخدایی‌باشد:)✨                                   👩‍❤️‍👨💍

ببین ترکیب رنگم چطوری میشه تا اخر ماه باید مبل و میز غذاخوری و سرویس تخت سفارش بدیم تا مهر بهمون تحو ...

سلیقه ها فرق داره

ولی خیلی خونتون بی روح میشه.

یکم تنوع خوبه.

همه رنگهای مات دلتونو زود میزنه

گویند که سنگ لعل شود در مقام صبر  اری شود،لیک به خون جگر شود  

عزیزم بنظرم قشنگ‌ نیست قرمز .

من برای جهزیه ام کل سرویس حبوبات اینا رو سفید برداشتم چون همه سیلور داشتن.

یخچال و لباسشویی رو سفید و بقیه لوازم برقی سیلور ومشکی.

به دو دلیل سیلور برنداشتم ۱لک میشه ۲,آشپزخونه اگر کابینتش تیره باشه خفه میشه اگر یخچال هم سیلور باشه

😡آقایون درخواست دوستی ممنوع⛔😡 گفت اندوهت را به برگ بسپارﭘﺎﯾﯿﺰ ﺍﺳﺖ …میریزندﺳﭙﺮﺩﻡ …ﺑﯿﺨﺒﺮ ﺍﺯ آﻧﮑﻪ ﺩﺭﺧﺖ ﺧﺎﻧﻪ ﺍﻡ ﮐﺎﺝ ﺑﻮﺩ.🥺 از امروز که میشه 06/20 تو رقابت لاغری شرکت کردم وزن فعلی89