2777
2789
آره آره😍

برادر اروین عاشق دختره میشه بهش میگه اروین با زنا میخابیده قبلا و ادم کثیفی هست خلاصه که قهر میکنن اروینم الکل میخوره یه شب بعد میره بیمارستان تو بیمارستان قشنگ توضیح میده فقط یکی دوبار رابطه ج.ن.سی داشته بعدش دانشگاه تعطیل میشه یهویی برادر اروین میاد خاستگاریش ک اروین میفهمه میاد دعوا بعد چون باباش خواهرزادشو برا اروین در نظر گرفته بود نمیاد خاستگاری اوا برا اروین....اروینم خودش چنباری تنهایی میاد ولی میندازنش بیرون...

بعد یروز بابای اروین میادبه اوا میگه هرچقد پول بخوای میدم فقط دست از سر اروین بردار....اوا قبول نمیکنه ولی بابای اروین یجوری جلوه میده که اوا درخاست پول گرده و اون مقصر بشه...اروینم قهر میکنه ک باز کارش به بیمارستان میکشه و اونجا باباش شرمنده میشه باز اوا و اروین اشتب میکنن میان خاستگاری بعدشم ازدواج 

نام کاربریم اسم کراشمه🌸🤩...خدایا به امید خودت. 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میگما....توت فرنگیم مگه این داستان زندگی خودت نیست؟🥲

نه عزیزم اخرش گفتم این داستان یکی از اقواممونه دختره الان دندونپزشکه یکم مبالغه داره

داستان عشقشون کلا پیچیده بود منم اضافه کردم و گذاشتم اصل داستان این بود که دختره یه شهر دیگه قبول شد و عاشق شد...

نه عزیزم اخرش گفتم این داستان یکی از اقواممونه دختره الان دندونپزشکه یکم مبالغه داره  داستان ع ...

توت فرنگیم عالی بودداستانت عزیزم،هنررمان نویسی روداری ومعلومه استعدادقلم به دست گرفتن توی وجودته کاش بری دنبالش وهنرتوپرورش بدی،یقیناایندت روشنه