2777
2789
عنوان

خانما میشه برام دعا کنین

27 بازدید | 7 پست
یه حدیثی هست ک فراموش کردم سخن کدوم بزرگوار اسلام هست ک فرمودن اگه میخواهی دعایت مستجاب شود با زبانی ک گنا نکردی دعا کن و منظورش هم اینه ک از کسای دیگه بخواه ک برات دعا کنن چون با زبان اونا گناه نکردی. امروز بدجور دلم گرفته برا رفع مشکلم خواهش میکنم از تهه دلتون ی دعا کنین برام منم برا همتون دعا میکنم ممنونم
دنیاپر اﺳﺖ ، اﺯ اﻧﺴﺎﻥ ﻫﺎی ﺧﻮﺏ . . .اﮔﺮ ﻧﺘﻮاﻧﺴﺘﻲ اﻧﺴﺎﻥ ﺧﻮﺏ ﭘﻴﺪا کنی !!!ﺧﻮﺩﺕ ﻳکی اﺯ ﺁﻧﻬﺎ ﺑﺎش                          
ممنون از همتون
دنیاپر اﺳﺖ ، اﺯ اﻧﺴﺎﻥ ﻫﺎی ﺧﻮﺏ . . .اﮔﺮ ﻧﺘﻮاﻧﺴﺘﻲ اﻧﺴﺎﻥ ﺧﻮﺏ ﭘﻴﺪا کنی !!!ﺧﻮﺩﺕ ﻳکی اﺯ ﺁﻧﻬﺎ ﺑﺎش                          

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

میشه برای منم دعا کنید نی نی دارشم برای رفع مشکلت صلوات میفرستم عزیزم
هنوز نیـســـــــــــــتی تا از چشمای قشنگت و موهای نازت بگم هنوز نیســـــــــــــــــــتی که از پارک رفتن و مهمونی رفتنامون بنویسم از لباس هندونه ای شب یلدا...یا مهمونی روز تولدت از قدم زدنمون لب دریا یا سیسمونی قشنگت تو هنوز نیســــــــــــــــــتی...نی نی خیالی من نمیدونم کی اینارو میخونی...اصلا میخونی یا نه... ولی من عاشــــــــقتم...دختر باشی یا پسر...یه قلو یا دو قلو من مینویسم...هر چند خیالی «رب هب لى من لدنک ذریة طیبة انک سمیع الدعاء»
چشم خانم گل جان منم برا رفع مشکلت دعا میکنم و صلوات میفرستم انشاالله همه حاجت روا بشن
برات صلوات فرستادم .....ایشالا حاجت روا شی
خدایا تو زیباترین حضور زندگی منی💞(سلام بر ابراهیم) مردی از تبار نور و ایمان که در سخت ترین شرایط زندگیم ناجی من شد🌸🤚برای روح این شهید بزرگوار یک صلوات بفرست عزیزی که داری امضام می‌خونی ان شاالله حاجت روا باشی 🌹🙏
توهم دعا کن من زودتر باردار شم
خدایا تو زیباترین حضور زندگی منی💞(سلام بر ابراهیم) مردی از تبار نور و ایمان که در سخت ترین شرایط زندگیم ناجی من شد🌸🤚برای روح این شهید بزرگوار یک صلوات بفرست عزیزی که داری امضام می‌خونی ان شاالله حاجت روا باشی 🌹🙏
ممنون هدی جان چشم حتما