2777
2789
عنوان

دوستای گلم بیایین دلداریم بدین

641 بازدید | 13 پست

سلام دوستان،یجورایی دوست دارم باهاتون درد دل کنم،بعضیاتون میگین چرا مشکلتو اینجا میگی پسرتو ببر روانپزشک،چندین سری گفتم روانپزشک نمیاد و هیچ دارویی هم نمیخوره،روانپزشک گفت بریز تو غذاش،سر سفره غذایی ک گذاشتم برای خودمو میکشه جلوش ک مطمعن بشه دارویی ریخته نشده،کلا حواسش هست و بشدت بدبینه

به وسایلای شخصیش مثل ایکس باکس و تبلت و دوچرخه بشدت حساسه،دوچرخشو اورده داخل خونه چون بارندگیه،یه حشره رو لاستیک دوچرخش نشست من دمپایی برداشتم زدم رو حشره،فرمان دوچرخه کج شد،این صحنه رو دید زد زیر گریه چرا دست زدی ب دوچرخم،قاب گوشیمو دراورد با چاقو از بین برد،گوشیمو پرت کرد ،وسایل ارایشیمو پرت کرد،تا اونجا ک میتونست مشت و لگد زد بهم،دوبار با مشت زد روی گونم

تموم بدنم درد میکنه،پامو لگد زد نمیدونم چ بلایی سرم اومده

چرا اینهمه بدبختی بکشم،گناهم چیه؟حس قشنگ مادر بودنمو ازم گرفت حسم از مادر بودن شده نفرت، از خدا میخوام یا من بمیرم یا این!بقران تموم لذتای دنیارو ازم گرفته،چرا خدا معجزه نمیکنه اخلاقش درست بشه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

قرص ارام بخش بده بهش روانپزشک مگه نداده؟

گفتم ک چون قبلا قرص مصرف مکرد و قرص باعث چاقیش شده بود،رژیم گرفت و الان وزن نرمال داره،و ترس از چاق شدن دوباره داره و قرصی مصرف نمیکنه

سلام گلم. خیلی برای غصه هات گریه کردم بااینکه خودمم تو زندگی خیلی عذاب کشیدم و دارم میکشم . امام حسین قسم میدم به رقیه سه سالش ان شالله یه معجزه ای تو زندگیت اتفاق بیفته بعد این روی خوش زندگیو ببینی

سلام گلم. خیلی برای غصه هات گریه کردم بااینکه خودمم تو زندگی خیلی عذاب کشیدم و دارم میکشم . امام حسی ...

مرسی از دعای قشنگت،خدا از دهن شما ها بشنوه و کمکم کنه،چون نا ندارم و واقعا کم اوردم،وحس پراز بدبختگی و آشفتگی دارم،فکر میکنم خدا فراموشم کرده