2777
2789
عنوان

رفتار با بچه های لجباز و حسود ..

290 بازدید | 7 پست

بچه‌ها 

داداش من ۱۴ سالشه و به شدت حسوده 

من ۱۹ .

اوایل به من حسودی نمیکرد 

ولی مثلا اینطوری بود که اگه پسر خالم میرفت خونه مامان بزرگم ، داداشمم باید میرفت ! اگه مامانم به پسر داییم لبخند میزد باید به داداشم هم لبخند میزد ...

الان نوبت من شده چون رابطه‌مونو با بقیه کم کردیم ! من کوچکترین چیزی نمیتونم بخرم چون باید داداشم هم یه چیزی بخره 

من میخوام کیبرد پیانو بگیرم چون خیلی اذیت میشم هر روز برم آموزشگاه و بیام ، داداشم میگه باید برای من لپتاب بخرید وگرنه لپتاب آبجی رو خراب میکنم .

خب ما نمیتونیم هر دو رو همزمان بگیریم و داداشم الان نیازی به لپتاب نداره ...

اگه بابام برام یه تیکه لباس هم بخره مدام اذیتم میکنه 

مثلا توی خواب اومد یه پارچ آب یخ خالی کرد روم ! 

سعی میکنه کار هامو بی ارزش کنه 

هی میخواد روم کنترل داشته باشه ، هی میگه حق نداری بری خونه فلانی یا زنگ بزنی به فلانی

اگه به حرفش گوش ندیم وسیله ها رو میشکنه ، داد و بیداد میکنه ، ...

هی میگه باید تمام وقتمو برای اون بذارم و باهاش بازی کنم یا کارایی که دوست داره رو انجام بدم ،

در حالیکه من خودم کلی کار دارم که انجام بدم ، درس و پیانو و ...

خلاصه من که همیشه باهاش سر و کار دارم ، خیلی اذیتم 

مامانم با ما زندگی نمیکنه 

بابام هم آخر شب‌ها میاد 

چیکارش کنم ؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

برخور قاطع

از روانشناس نوجوون کمک بگیر

اون که با خودخواهیاش این عشقو باطل کرد بهم بگو تو بودی یا من... اون که پامونو رفیق موج و ساحل کرد خودت بگو تو بودی یا من... تو کجایی که الان دریا دلش تنگه ببینه ما دوتا رو با هم...