2777
2789

همون لحظه

توقع ندارم تو مسافرت کسی یادم باشه . طبیعتا باید بره خوش بگذرونه و دور از گوشی و اینا باشه خب

اگر با نظرات من تو سایت مشکل داری 👈 عزیزم مشکل گشا ابلفضل🫂.                                             .خیانت فقط جنسی نیست . خیانت ذاتا طیفی است از هر رفتاری ،به ترتیبی که در آن لحظه کاری کنی که اگر همسر یا عشقت شاهدت  بود نمیکردی✋️🤍                                     .           ندونسته دلمو به غریبه سپردم ❤اون غریبه رو ساده شمردم ،گول چشم سیاهشو خوردم👁رفت از این شهر ،که دلم رو به خون بکشونه ،جون من رو به لب برسونه،جای دیگه آتیش بسوزونه🔥ندونستم یه غریبه ،هرچی باشه یه "غریبه" است...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بلاکش می کنم

رنگین کمون های زندگیتو بشمار نه طوفان هاشو...✋            به بعضیا باید گفت آروم تر برو شعورتم بهت برسه🤝    بعضی از نشدنی زندگیتونو بذارین به حساب اینکه اگه میشد خیلی بد میشد👍    آدمها وقتی نمی تونن مثل گذشته ازت استفاده کنن میگن چقد عوض شدی🙂      اگه داشتم نظر میدادم و نظرم درست بود سن و سالمو بهونه نکن .... عقل و شعور به سن و سال نیست   .....                              ماتیلدا : زندگی همیشه به این سختیه یا فقط وقتی                           بچه ای اینطوره؟                                                                                           لئون:همیشه اینطوره!            🌱    دیالوگ فیلم لئون حرفه ای  

جواب نمدم درجاپیامو میپاکم😏

گاهی شما همونی باشید که از گوش دادن به بقیه خسته نمیشه،همونی که وقتی همه عصبانی هستن با آرامش لبخند میزنه،همونی که میگه دنیا که به آخر نرسیده رفیق درست میشه،همونی که تو اوج خستگیِ خودش دست کسی رو ول نمیکنه،همونی که بدی‌ها رو میبینه ولی خوبی‌ها رو یادآوری میکنه - سخته ولی قشنگه!☁️✨
همون لحظه توقع ندارم تو مسافرت کسی یادم باشه . طبیعتا باید بره خوش بگذرونه و دور از گوشی و اینا باش ...

من همین دیروز از مسافرت اومدم 

سه روز مونده بودم 

تو اون سه روز اصلا وقت نمی‌کردم گوشی بگیرم دستم ولی کلا دو فکرش بودم و اون اصلا بهم پیام نمی‌داد

من پیام میدادم اصن آنلاین نمیشد جواب بده

همه چی برام روشن شد تو این چن روز

من چون خودم اصلا نمیتونم بیشتر از یه ساعت دیر جواب بدم بخاطر همون دیگه نهایت یه روز بهت پیشنهاد میدم ...

دقیقا منم الان دارم دل دل می کنم جواب بدم 

ولی می دونم عاقلانه اینه حداقل یکم صبر کنم

ولی نمی دونم چقدر

مزسی ازت😍

دقیقا منم الان دارم دل دل می کنم جواب بدم  ولی می دونم عاقلانه اینه حداقل یکم صبر کنم ولی نمی ...

آره یکم صبر کن 

اینکه دیر جواب بدید بی فرهنگیه اما خب حدودا یه ساعت دیر جواب بده