2777
2789
عنوان

پسر عمم ۱۹سالشه زنش سیقش تموم شد

639 بازدید | 25 پست

سال پیش مادر دختره پسر عمم دیده بود بعد اومد بهش گفت من میخوام دخترمو بدم به تو الا و بلا بیا بگیرش من همه چیز دارم خونه ماشین و.....

حالا دختره ۱۲سالش بود عمم و شوهرش حریف پسرشون نشدن رفتن خاستگاری  دختر ۱۲سالش بود ولی قدش بلند و چاق بود و پسر عمه من قد متوسط رو به پایین و لاغر خلاصه که گفتن دختره رو نمیشه عقد کرد صیقه محرمیت خوندن 

بعد از یک سال دختره با مامانش رفت تهران میگه اگه منو میخوای باید بیای تهران پسر عمم هم نرفت خلاصه که صیقه تموم شد و هر کی رفت برای خودش 

خدایی مادرا التماس میکنم بهتون زندگی دختراتون رو خراب نکنید تا ۲۲یا۲۳سال حداقل وقت ازدواج دخترتون نیست 

زندگیش رو سیاه نکنید به خدا ما دخترا خیلی آرزو داریم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

صیغه

دیگه نه صلوات میفرستم نه دعا میکنم نه اسمتو میارم نه باهات حرف میزنم نه برات نامه مینویسم....چرا همه چی یطرفه باشه؟؟؟فقط من صدات کنم؟تو جواب ندی؟این رسمشه؟برو با همون بنده عزیزات که براشون کم نمیذاری.منم یه گوشه این دنیا زندگیمو میکنم تا .......

با یه داستان ک نمیشه واسه همه نسخه پیچید

من ۲۲ سالگی ازدواج کردم و از زندگیمم خیلی راضیم

بستگی داره ک اون کِیس به شرایط عقلی و درک و فهم اداره ی زندگی رسیده باشه.

لایک نکن تو رو سر جدت قسم🙂