2777
2789
عنوان

حاجت دارا بیان

112 بازدید | 9 پست

برای رفع حاجتتون سه بار بگو یا حسین 

السلام علیک یا ابا عبدالله الحسین 

یارب به جلال عرش و کرسی نه چی تو منو عطا فرستی ..عقل و ادب و خداپرستی.. ایمان و امان و تندرستی..فتح و فرج و فراخدستی 
یا حسین  الهم عجل لولیک فرج

انشاالله حاجت روا

یارب به جلال عرش و کرسی نه چی تو منو عطا فرستی ..عقل و ادب و خداپرستی.. ایمان و امان و تندرستی..فتح و فرج و فراخدستی 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام میشه تو ختم سفره صلوات کمکم‌کنین به نیتمhttps://www.ninisite.com/discussion/topic/9110734/سلام-دوستان-قرار-بود-امروز-سفره-صلوات-بندازسم-خونمون-اما-نشد

بزرگترین کمکی که میتونم به بچم کنم اینه که هیچ وقت بچه دار نشم.🙂

یا حسین....براورده شدن حاجات همگی.....باردار شدن منم  بعد یکسال ونیم به حق صاحب همین ماه🥺 واسم دعا کنین

خدای مهربونم توکه از حال دلم باخبری معجزه ای کن که سخت محتاج یک نگاهت هستم.🤲💚🤲بفریادم برس یا ارحم الراحمین...خدا جونم خواست خودت رو با خواست دلم یکی کن...خدایا دعای دخترم گوش کن که شبا هر شب دستاش رو به آسمونته بزار باور کنه که خدا بچه هارو دوست داره ...خدایا معجزه کن خانواده ما چهار نفره بشه..خدایاخدایا میدونی که نی نی میخایم🥺🤲👶❤ میشه واسه باردار شدنم یه صلوات بفرستین هرکس فرستاد خودشم حاجت روا

اَللّهُمَّ اغْفِرْ لِيَ الذُّنُوبَ الَّتِي تَحْبِسُ الدُّعَاءَ

یا حسین

یا حسین 

یا حسین 

سلام امام زمانم💚 نمیدانم امروز☀️چندین بار ،یادتو ،از خاطرم.....عبور خواهد کرد اما میدانم؛تو هنوز مثل دیروز..تنهای😔 سلام سلطان تنهاي زمین 💚

یا حسیـــــــــن❤💚🥺

یا حسیـــــــــن❤💚🥺

یاحسیــــــــــن❤💚🥺

حالم اونجوریه که اخوان ثالث میگه: خواهم که به خلوت کده ای از همه دور، من باشم و من باشم و من باشم و منــــــ💔
یا حسین....براورده شدن حاجات همگی.....باردار شدن منم  بعد یکسال ونیم به حق صاحب همین ماه🥺 واسم ...

انشاالله حاجت روا