2777
2789
عنوان

اگه میخوای حاجت روا بشی بیا تو

| مشاهده متن کامل بحث + 350 بازدید | 52 پست

منم یه تسبیح بزرگ دارم فکر کنم هزارتایی 

هزارتا من 

برا منم دعا کنید💖

وتو خدای اتفاق های محالی ❤️❤️❤️ خدای بزرگم بابت همه چیزای که خواستمو بهم بخشیدی سپاسگزارم 🙏 هزاران بار شکر ❤️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وای خیلی خوش حال شدم منم میخام انجام بدم حتما باید 14هزارتا باشه!  به چند روز میشه تموم کنم!&n ...

میگن تو ۶ روز اگه ۱۴۰۰۰ تا رو میخوای همشو خودت بگی اما من خودم با دیگران تقسیم کردم و حاجتم هم گرفتم تایپیک برای چند روز پیشه

تو نیستی و صدات هنوز مرهم زخمای منه ترانه ی نگاه تو مونس شبهای منه
ببخشید حاجتون چی بود قلبم درد گرفت خوشحالم برات عزیزم 

عزیزم من ۱۱ سال به یه شوهر عوضی دست بزن دار و شکاک  و مهم تر از همه بیکار زندگی کردم با همه بدی هاش ساختم اما با تنبلی و بیکاریش نمیتونستم کنار بیام و همیشه فکر میکردم روزگار برای ما بده و مشکل از شوهرم نیست که این اواخر متوجه شدم مشکل از تنبلی خودشه چون پدرم سرمایه داد اما بازم کار نمیکرد

من به نیت کار و شغل خوندم اما خدا کلا از اون زندگی نجاتم داد چون دل کندن از اون خونه و بچه هام سخت بود اما خدا بعد ۱۱ سال این جرات رو داد که ادم منفی زندگیمو حذف کنم و الان خونه بابام هستم و وکیل گرفتم که طلاق بگیرم خدا با نشونه هاش بهم گفت شوهرت اهل کار نمیشه اما به جاش تورو آزاد میکنم

عزیزم من ۱۱ سال به یه شوهر عوضی دست بزن دار و شکاک  و مهم تر از همه بیکار زندگی کردم با همه بدی ...

@محصولاتبهداشتی  👆👆👆جوابت تو ریپلای هست بخون

@محصولاتبهداشتی    👆👆👆جوابت تو ریپلای هست بخون

عزیزم انشاله هرچی صلاحه برات پیش بیاد و خوشبخت باشی 

وتو خدای اتفاق های محالی ❤️❤️❤️ خدای بزرگم بابت همه چیزای که خواستمو بهم بخشیدی سپاسگزارم 🙏 هزاران بار شکر ❤️
عزیزم من ۱۱ سال به یه شوهر عوضی دست بزن دار و شکاک  و مهم تر از همه بیکار زندگی کردم با همه بدی ...

خیلی خوشحالم برات ان شاءالله بهترینا اتفاق بیافته

حتمن باید ذکر زیاد باشه؟ مثلا هزار تا کافیه؟

لطفا برام دعا کنید