2777
2789
عنوان

شوهرم یه بچه ننه به تمام معناس

161 بازدید | 7 پست

سلام دوستان لطفایکم راهنماییم کنیدانقدرعصبی شدم به خودکشی فکرمیکنم من خیلی زودازدواج کردم که ای کاش میمردم بهتربودبیست وشیش سالمه دوتابچه شیش وسه ساله دارم ازاول بااینکه میدونستم شوهرم نداره باهاش ازدواج کردم فقط بدبختی کشیدم توبارداریم خیانت کردبخشیدم مادرم پول پیش نداشتم کمکم کردیخچالموهمش پرمیکردتاحالایه سرسوزن خانوادش کمک نکردن بلکه طلبکارن هستن جایی میریم توقع دارن ماحساب کنیم سهمشونو حالااینابه کنارمشکل اصلی من بچه ننه بودن شوهرمه تاحالادوبارمنوخورد کرده یه بارجلومادرش هزاردفعه هم پشت سرش مریض شدم هممون گرفتیم مادرشوهرم زنگ زداول حال بچه هارو پرسیدبعدباحالت تندوبدگفت محمدم که تومریض کردی ازتوگرفت من فقط گفتم بالاخره ویروس توخونه همه میگیرن انقدرناراحت بودم شوهرمم رفته بوددکتراومدبهش گفتم بازطرف ننشوگرفت انگارسطل اب یخ ریختن روم جربحث کردیم گفت مریضی جمع کن بروخونه مادرت من اهمیت ندادم مثل زندونی هاتوخونم هیچ جانمیرم کارم شده گریه افسرده شدم بادوستم واسه اولین باررفتم بیرون گفت برودیگه کاری باهات ندارم واسم مهم نیستی فهمیدم منم واسه تومهم نیستم جروبحث باز دارم به طلاق فکرمیکنم بگین چیکارکنم بااین نداری وشک وبچه ننه بودنش

دوتا بچه داری ها 

بخاطر یک حرف که زندگی دوتا بچه رو گند نمی‌زنن

از خیلی هاتون متنفرم ولی یادم نمی‌مونه که کدومتون اینقدر غیر قابل تحمل بودید! پس اگر جای دیگه ای و‌ توی تاپیک دیگه ای باهاتون صحبت کردم بگذارید به حساب بی توجهی و نه اینکه شما خوبی !!!

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

درسته همه ممد ها بگیرن ولی شدید هم بچه ننه هستن،،،، به خاطر بچه هات کنار بیا الان دیگه دیره به فکر خودت باشی وقتی بچه نداشتی باید به خودت فکر میکردی ن الان دوتا بچه رو آوردی یادت اومده احترام نمیذاره بهت بیشتر به خودت برس و بیخیال باش 

درسته همه ممد ها بگیرن ولی شدید هم بچه ننه هستن،،،، به خاطر بچه هات کنار بیا الان دیگه دیره به فکر خ ...

من جداهم بشم بچه هاموتنهانمیزارم بهشون میرسم نمیزارم چیزی کم داشته باشن ادمی هستم که خیلی راحت ازپس خودم برمیام ولی اینده خودم چی زندگیموبایه ادم ندارولوس بگزرونم؟

یه خونه دورتر از مادرش اجاره کن که خیلی با اونها ارتباط نداشته باشه. کمی تاثیر میزاره. 

خودت هم براش کمی مادری کن. نمیدونم درسته یا نه ولی خیلی مردها همیشه نیاز به مادر دارن یا مادر واقعی یا زنشون.فکر کن ۳ تا بچه داری. کل کارها رو خودت مدیریت کن.