2777
2789
عنوان

هدایت تحصیلی نهم تورو خدا بیاید

3193 بازدید | 33 پست

سلام بچه ها 

من نمرات نهمم دروس تخصصی یعنی علوم و ریاضی هجده و هفتاد و پنج بوده معدل دوره هم نوزده و سه و شش 

هفتم هشتم خوب بوده 

ولی دارم از استرس میمیرم 

مدرسه سمپاد درس میخونم 

میترسم که تجربی الویت الف نیارم الان تمامه بدنم داره می لرزه 

بابامم میگه اگه تجربی نیاوردی که ترک تحصیل کنی بهتره 

زنگ زدم مدرسه هم پرسیدم گفت چند نفر نیاوردن ولی یادش نبود کیا تو رو خدا اگه اطلاعی دارید بهم بگید درمورد این موضوع😭

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

از دست این خانواده ها😐 چر ا این  همه تحت فشار میزان بچه ها رو

خون بعضی آدما از وجود خودشون هم پر برکت  ترهست.برای شادی روح رئیس جمهورِ شهید لطفا یدونه صلوات بفرستین.                                                               پائولو کوئیلو تو کیمیاگر میگه:هنگامی که بالا رفتن از یک تپه را شروع کردی به مکانی که در آن به گریه می افتی توجه کن چون قلبت و گنجت همانجاست.💚    کاربر نسبتا قدیمی محسوب میشم از سال ۹۷ تعلیق میشم  دوباره عضو میشم🥲😶

فقط اون حرف پدرتون    

میزی برای کار، کاری برای تخت، تختی برای خواب، خوابی برای جان، جانی برای مرگ، مرگی برای یاد، یادی برای سنگ، این بود زندگی؟!    حسین_پناهی 

احتمال زیاد میاری 

فکر نمیکنم مشکلی داشته باشه نمراتت 

در جهان فرمان کوروش اولین منشور بود*سر به تعظیمش سراسر بابل و اشور بود*سینه ی اسپارت را تا قلب یونان چاک کرد*پشت بخت النصر را ساییده و بر خاک کرد*ما از اسلاف همان خونیم از آن ریشه *پاسدار نام پاک پارس تا همیشه   

ببین من معدلم ۱۹/۸۰ بود سه سال نهم یکم ریاضیمو بد دادم ولی علوم‌ ۱۹/۵ شدم هفتم هشتم اوکی بود الف شدم ولی دوستم ب شد ثبت نامش‌ کردن البته ما مدرسه عادی هستیم

یه سری تاپیکا‌ مال خودمه یه سری هاشو برای کسی زدم ، این سیم‌کارت خیلی وقته دست من نیست و شاید داره واگذار می‌شه به فرد دیگه ( اگر کاربر جدیدی بیاد واگذار شده بهش و کاربر قبلی دیگه نیست) خلاصه من دیگه نه سایت‌میام‌نه اینجا فعالیتی دارم خدانگهدار برای همیشه نی نی سایت.

یعنی چی اگه تجربی نیاری ترک تحصیل کنی بهتره😐😐😐 اینهمه رشته خوب 

اصلا من خودم اون قدرا هم به تجربی علاقه ندارم ولی خانواده اصرار دارن که برم 

واقعا از سال قبل استرسشو داشتم 

کلی مشاوره تلفنی گرفتم 

کلییی درس خوندم 

هر روز تو این سایت ها درموردش مطلب خوندم 

دیگه واقعا کشش ندارم