2777
2789
عنوان

از همسرم جدا شدم

207 بازدید | 13 پست

من یه دختر۵ ساله دارم از همسرم جدا شدم بخاطر اینک خیلی کتکم میزد و خسیس بود هرکاری کردم درست نمیشد از دور دوستم داره از نزدیک روانیه انگار دخترم الان چندماه رف پیش باباش چون من خونه اقام هستم هیچ بچی نیس رف اونجا بخاطر بچها منم قبول کردم ولی همش احساس میکنم مادر خوبی نیستم بچم ول کردم باااینک بارضایتش رفته بودبنظرتون کارم اشتباه یا درسته

تعداد رای : 2
نظرسنجی
۱
1
50%
۲
0
0%
۳
0
0%
۴
1
50%

عزیزم خب اگه خودش راضیه که اشکال نداره 

وقتی داری روزای سختی رو میگذرونی و متعجبی که خدا کجاست 👀 یادت باشه استاد همیشه موقع امتحان سکوت میکنه😶خدایا شکرررررررت بعداز 20ماه انتظار مامان شدم 😍خدایا خییییلی مرسییییی که پسرم روسلامت گذاشتی بغلم❤

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

حضانت با کیه؟

کور و کر عشقیم، تو کر من ز تو کر تر 🤨 تو خاک به سر هستی و من خاک به سر تر 🤔 گویندکه عشّاق جهان عقل ندارند 🤪 یعنی تو خری، من به مراتب ز تو خر تر🥴😐😒  با من حرف بزن خوشحال میشم😊❤👈🏻                                                                   https://harfeto.timefriend.net/16659465436185
شماره ۳😐 شما که جدید عضو شدی نیاز نیست وقتی بلد نیستی نظرسنجی بزاری که بعدم بچه ت جای بدی نیست که ...

خب چون بنده ی خدا عضو جدیده و وارد و حرفه ای نیست اشتباهی جای تاپیک ، نظرسنجی ایجاد کرده دیگه ، اتفاقی هم نیفتاده الان ، فدای سرش ، یه گیرایی می دید بعضیاتونا 

خب چون بنده ی خدا عضو جدیده و وارد و حرفه ای نیست اشتباهی جای تاپیک ، نظرسنجی ایجاد کرده دیگه ، اتفا ...

منم نگفتم اتفاقی افتاده ! حتی دقت کرده باشی به شوخی بهش گفتم شماره ی ۳

هیچ گیری هم ندادم ! جواب سوالشو درمورد بچه ش بهش دادم و رد شدم!

اینکه شما میای رو پست من ریپلای میزنی،این اسمش میشه گیر!

روز خوش

درخواست دوستی قبول نمیکنم.

بچه رو بیاری خوش به حالش میشه ،فردا میره برا خودش زن میگیره و هیچ مشکلی هم پیدا نمیکنه  من ۳ تا بچم رو گذاشتم پلو باباش واومدم، یکیشون تازه ۳ سالش شده ،الان ۶ ماهه ندیدمشون ،دوست ندارم ببینمشون اعصابم خراب میشه