من یه دختر۵ ساله دارم از همسرم جدا شدم بخاطر اینک خیلی کتکم میزد و خسیس بود هرکاری کردم درست نمیشد از دور دوستم داره از نزدیک روانیه انگار دخترم الان چندماه رف پیش باباش چون من خونه اقام هستم هیچ بچی نیس رف اونجا بخاطر بچها منم قبول کردم ولی همش احساس میکنم مادر خوبی نیستم بچم ول کردم باااینک بارضایتش رفته بودبنظرتون کارم اشتباه یا درسته
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
کور و کر عشقیم، تو کر من ز تو کر تر 🤨 تو خاک به سر هستی و من خاک به سر تر 🤔 گویندکه عشّاق جهان عقل ندارند 🤪 یعنی تو خری، من به مراتب ز تو خر تر🥴😐😒 با من حرف بزن خوشحال میشم😊❤👈🏻 https://harfeto.timefriend.net/16659465436185
شماره ۳😐 شما که جدید عضو شدی نیاز نیست وقتی بلد نیستی نظرسنجی بزاری که بعدم بچه ت جای بدی نیست که ...
خب چون بنده ی خدا عضو جدیده و وارد و حرفه ای نیست اشتباهی جای تاپیک ، نظرسنجی ایجاد کرده دیگه ، اتفاقی هم نیفتاده الان ، فدای سرش ، یه گیرایی می دید بعضیاتونا
بچه رو بیاری خوش به حالش میشه ،فردا میره برا خودش زن میگیره و هیچ مشکلی هم پیدا نمیکنه من ۳ تا بچم رو گذاشتم پلو باباش واومدم، یکیشون تازه ۳ سالش شده ،الان ۶ ماهه ندیدمشون ،دوست ندارم ببینمشون اعصابم خراب میشه