همون داروهای خانم طبیب هست انگار...به شما قرص هم داده بود که از شانزده سیکل باید بخوریم.. به نظرت از ...
آره هموناست فقط خانوم طبیب زن و شوهری ویزیت میکنه این تنها.من پیش صالحی نرفتم تا حالا فقط چند باری ناصرنیا رفتم که خوب بوده.برای تنبلی زالو درمانی و بادکش هم خیلی خوبه رفتی حتما بهشون بگو برا اینا
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
من فقط با همون قرصا پریود میشم.وگرنه پروژسترون برا من بی تاثیره
ممنونم عزیزم...البته مشهد نیستم و مشکلم با شما متفاوت هست...ولی بادکش و زالو عالیه...شما بادکش میرفتی دردت نمیگرفت؟خانم ناصرنیا گفت خوب میشی؟..در مورد مدت زمان درمان هم چیزی گفت؟...داروهاش برای یک ماهه یا سه ماه؟
لطفا برای ظهور آقا امام زمان و سلامتی همه مادرها و مادر من یک صلوات بفرستید.
فکر میکنم برای این مورد هم خوب باشه چون دیدم برای ذخیره و یائسگی و اینا میان پیششون.امیدوارم مشکل شما هم حل بشه
ولی مشکل من رفع نشد و نمیشه.تنبلی تخمدان ی بیماری لاعلاجه که هیچ درمانی نداره فقط با داروهای گیاهی بهتر میشه کنترلش کرد و برای من جواب داد چون باردار هم شدم
شما الان فقط همون قرص رو استفاده میکنید یا از بقیه داروهاشون هم استفاده میکنی؟هزینه ی دارو ها چه قدر ...
من الان وقت استفاده از بقیه داروها رو ندارم فقط قرص رو مصرف میکنم که پریود بشم
الان که نمیدونم چقدر میشه چون فقط قرص رو گرفتم فکر کنم ۲ تا قوطی قرصش شد ۷۰ یا ۸۰ تومن. ولی ۳ سال پیش که همشو کامل گرفته بودم نزدیک ۱۵۰ تومن شد.الان شاید بالای ۳۰۰-۴۰۰ تومن بشه