2777
2789
سلام عزیزم داروهاشون ترکیبیه اسم خاصی نداره.فقط یکیش یادمه نوشته بود ریشه پونه یکیشم ترکیب رازیانه

همون داروهای خانم طبیب هست انگار...به شما قرص هم داده بود که از شانزده سیکل باید بخوریم.. به نظرت از بین ناصرنیا و صالحی کدومشون بهتر هستند؟

لطفا برای ظهور آقا امام زمان و سلامتی همه مادرها و مادر من یک صلوات بفرستید.
همون داروهای خانم طبیب هست انگار...به شما قرص هم داده بود که از شانزده سیکل باید بخوریم.. به نظرت از ...

آره هموناست فقط خانوم طبیب زن و شوهری ویزیت میکنه این تنها.من پیش صالحی نرفتم تا حالا فقط چند باری ناصرنیا رفتم که خوب بوده.برای تنبلی زالو درمانی و بادکش هم خیلی خوبه رفتی حتما بهشون بگو برا اینا

فقط 21 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همون داروهای خانم طبیب هست انگار...به شما قرص هم داده بود که از شانزده سیکل باید بخوریم.. به نظرت از ...

من فقط با همون قرصا پریود میشم.وگرنه پروژسترون برا من بی تاثیره

1
5
10
15
20
25
30
35
40
من فقط با همون قرصا پریود میشم.وگرنه پروژسترون برا من بی تاثیره

ممنونم عزیزم...البته مشهد نیستم و مشکلم با شما متفاوت هست...ولی بادکش و زالو عالیه...شما بادکش می‌رفتی دردت نمیگرفت؟خانم ناصرنیا گفت خوب میشی؟..در مورد مدت زمان درمان هم چیزی گفت؟...داروهاش برای یک ماهه یا سه ماه؟

ممنونم عزیزم...البته مشهد نیستم و مشکلم با شما متفاوت هست...ولی بادکش و زالو عالیه...شما بادکش می‌رف ...

مشکلت چیه شما؟چون طب سنتی برای همه بیماریا جواب نیست.از کجا میخوای بیای؟

بادکش رحم و تخمدان انجام دادم که دردی نداشت ولی زالو که روی شکم گذاشتم اولش ی کم درد و سوزش داشت که بعد چند دقیقه طبیعی شد

1
5
10
15
20
25
30
35
40
مشکلت چیه شما؟چون طب سنتی برای همه بیماریا جواب نیست.از کجا میخوای بیای؟ بادکش رحم و تخمدان انجام د ...

من یائسگی زودرس دارم...و تهرانم

من یائسگی زودرس دارم...و تهرانم

فکر میکنم برای این مورد هم خوب باشه چون دیدم برای ذخیره و یائسگی و اینا میان پیششون.امیدوارم مشکل شما هم حل بشه

ولی مشکل من رفع نشد و نمیشه.تنبلی تخمدان ی بیماری لاعلاجه که هیچ درمانی نداره فقط با داروهای گیاهی بهتر میشه کنترلش کرد و برای من جواب داد چون باردار هم شدم

1
5
10
15
20
25
30
35
40
فکر میکنم برای این مورد هم خوب باشه چون دیدم برای ذخیره و یائسگی و اینا میان پیششون.امیدوارم مشکل شم ...

ممنونم خواهری...خدا رو شکر  صاحب اولاد شدی. ...انشالله که خدا بچتو حفظ کنه..

فکر میکنم برای این مورد هم خوب باشه چون دیدم برای ذخیره و یائسگی و اینا میان پیششون.امیدوارم مشکل شم ...

شما الان فقط همون قرص رو استفاده میکنید یا از بقیه داروهاشون هم استفاده میکنی؟هزینه ی دارو ها چه قدر شد

شما الان فقط همون قرص رو استفاده میکنید یا از بقیه داروهاشون هم استفاده میکنی؟هزینه ی دارو ها چه قدر ...

من الان وقت استفاده از بقیه داروها رو ندارم فقط قرص رو مصرف میکنم که پریود بشم

الان که نمیدونم چقدر میشه چون فقط قرص رو گرفتم فکر کنم ۲ تا قوطی قرصش شد ۷۰ یا ۸۰ تومن. ولی ۳ سال پیش که همشو کامل گرفته بودم نزدیک ۱۵۰ تومن شد.الان شاید بالای ۳۰۰-۴۰۰ تومن بشه

1
5
10
15
20
25
30
35
40
من الان وقت استفاده از بقیه داروها رو ندارم فقط قرص رو مصرف میکنم که پریود بشم الان که نمیدونم چقدر ...

خانم ناصرنیا هم مثل خانم طبیب دست روی شکم میزاره؟..

من زنگ زدم درمانگاه ثامن چند روز پیش ..گفتن خانم طبیب تو بیمارستان بستری و هست و عمل کرده...شما چیزی نشنیدی؟

خانم ناصرنیا هم مثل خانم طبیب دست روی شکم میزاره؟.. من زنگ زدم درمانگاه ثامن چند روز پیش ..گفتن خان ...

آره با دست زدن روی شکمم همه علاعممو گفت

من خیلی وقته اونجا نرفتم شاید آخرین بار همون ۳ سال پیش بود.خانوم طبیب رو هم اصلا ندیدم.خدا شفاشون بده

شما بچه داری؟برای باردار شدن میخوای بیای؟

1
5
10
15
20
25
30
35
40
آره با دست زدن روی شکمم همه علاعممو گفت من خیلی وقته اونجا نرفتم شاید آخرین بار همون ۳ سال پیش بود. ...

من بچه ندارم...آره انشالله برای بارداری می‌خوام برم ..