2777
2789
عنوان

ی سواللل دارمم🤐

203 بازدید | 27 پست

ازینکه یه دوست مجازی خارجی دارم احساس گناه میکنم و فک میکنم دارم به مامانم خیانت میکنم😔🤕

ولی اون دوستم خییییلی مهربونه🥰 دو سال هم تفاوت سنی داریم ، دلم میخواد وقتی از ایران رفتم برم پیشش و اون مواظبم باشه. نمیخوام از دستش بدم راستی بهم گفت که اگه میخوای کات کنیم(قطع دوستی) من همیشه آماده ام و حاظرم که دوباره دوست بشیم😅

خب خانوماا و کسایی که با تجربه ان کمکم میکنید؟

نگهش دار

من نمی‌خوام مشکلاتمو حل کنی نمیخوام ناراحتی هامو باهات شریک شم خودم از پسشون برمیام ولی تو فقط اون آغوش گرمی باش که وقتی از جنگیدن خسته میشم، بهش پناه ببرم همین 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دوست داخلی ندارم چه برسه خارجی پس بای

بعد چند سال زندگی سمی امسال تونستم روی پای خودم بایستم و تمومش کنم شنیدم شنیدم شنیدم حرف مردم رو ولی رها کردم هرچیزی که شادی از من وبچم گرفته بود امیدوارم برای همیشه کنار بچم شاد وخوشحال باشم💛

اگه احساس خیانت میکنی ب مادرت دوستتو بده من امانت نگه دارم😂

من دیدم آدمایی که سرشون شلوغه وقت پیدا میکنن.دیدم آدمایی که ارتباطشون بده خوب ارتباط برقرار میکنن.دیدم اونایی که نمیتونن خوب چت کنن خیلی سریع جواب میدن و یه پاراگراف کامل مینویسن.دیدم اونایی برای یه رابطه آمادگی ندارن توی دوبار هم صحبتی آمادگی پیدا میکنن، همه ی اینا رو گفتم که بدونی اگه یکی تو رو بخواد و واقعا دوستت داشته باشه لازم نیست که تو ازش بخوای:) 

پسره که حس گناه داری ؟

من شیفته خوشی های ساده ام ان ها اخرین پناه جان های محزون اند ☘️ ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم.بگذار بگویند غیرمنطقی یا غیراجتماعی هستیم؛ اما به این می‌ارزد که خودمان باشیم ؛ چقدر زندگی ها که با این توضیح خواستن‌ها و تلاشهای بیهوده برای قانع کردن دیگران بر باد رفته اند