2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام .‌من قراره بیام اهواز پیش دکتر خوشرفتار عمل کنم گفته از۲۰تومن شروع میشه ینی اگ انحراف یامشکل دی ...

من اهواز مهمونم حدودا ۶ ماه  نمیدونم‌کدوم دکتر کارش خوبه 😐نمیدونم‌بزارم‌وقتی برگشتم تهران  عمل کنم یا الان 

وزن شروع ۷۸ ❌️
بله عزیزم خود دختر خالمم پارسال همین موقه پیشش عمل کرد حتی مش وتامپون هم نمیزاره یکی از دلایلی ک میخ ...

مرسی عزیزم میرم کاراشو‌میبینم❤️

وزن شروع ۷۸ ❌️
من اهواز مهمونم حدودا ۶ ماه  نمیدونم‌کدوم دکتر کارش خوبه 😐نمیدونم‌بزارم‌وقتی برگشتم تهران  ...

تاحایی ک من میدونم و پرس جوکردم زیادگرونترین دکتر اهواز دکتر شهریار خوشرفتاره باز میتونی خودت پرسوجوکنی و از ایسنتا کاراشو ببیینی 🤗

اینجا بحرفیم بهتره. چیا رو کاملا حذف کردی؟واقعا برام عجیبه ۱۲ کیلو تو دوماه

قبل هر وعده غذایی دو‌لیوان آب بخور یک واحد میوه بی اشتهات میکنه کالری شماری کن در طول رژیمت در هفته هم فست باش هم چیت 

وزن شروع ۷۸ ❌️
منم با برنامه مانکن کالری شماری میکنم.اما اون موقع که میگم خوب کم میکردم هم هفته ای یک کیلو کم میکرد ...

اره زایمان نابودم کرد ولی خب الانم خوب‌دارم پیش میرم خب اصولشو حتما نمیدونستی 

وزن شروع ۷۸ ❌️