2777
2789

من شغلم آنلاینه در روز ۵ ۶ ساعت درگیرشم 

ولی اصلا ب خونه و اشپزی نمیتونم برسم‌

هرچی کار خونه میکنم تمومی تداره خسته شدممم😭😭😭

یه عالمه ظرف از دیروز و پریروز مونده

امروزم غذام خوب نشد شوهزم نخورد زیاد ولی هیچی نگفت 

از طرفی نمیزاره کمکی بگیرم خیلی وسواسه 

من درامدم خوبه میتونم کمکی بگیرم خودم ولی انقد حساسه رو دزدی و اینطور مسائل میترسم پیش بیاد برام

شما بگید چیکارکنم بتونم.ب همه کارهابرسم

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

باید برنامه ریزی کنی خب 5_6 ساعت تایم زیادی نیست

خیلی ها در روز شیفت های 12 ساعته دارن اما به کارای خونه هم میرسن

8 ساعت خواب

6 ساعت کار

3 ساعت نهایتا تمیز کاری خونه

8 ساعت دیگه هم میمونه !

//   کِـی به انداختن ِ سنگ پیاپی در آب ، ماه را میشود از حافظه ی آب گرفت !؟ //   میرسن روزای خوب🤍🌸🌱 پَرواز ۶۵۰

پنج شش ساعت که چیزی نیست 

من ساعت شش و نیم صبح از خونه میرفتم اونطرف شهر تا ساعت سه بعد ازظهر. 

دو تا هم بچه داشتم. چهار ساله و هشت ساله.. توی شهر غریب.  1700 کیلومتر هم از خانواده ام دور بودم. 

شب میخواستم نهار برای فردا بزارم. شوهرم خیلی غر میزد. میگفت من نهار همان روز را میخوام. 

همه همکارهام روز قبل نهار میزاشتن. 

اینقدر شوهرم اذیت کرد اذیت کرد که  اومدم بیرون. 

حقوقت خوبه گلم ؟ تقریبا چقدر در ماه در میاری ؟

بیین برنامه ریزی کن . هرشب قبل از خواب نپتون بکش . هفته ای یه دفعه جاروبرقی بکش. 

ظرفا رو بلافاصله بعد از کثیف شدن سریع بشور. 

گردگیری رو هم بده شوهرت انجام بده ک بسته ب محیطی ک قرار داربن بین ماهی 2 دفعه تا 30 دفعه ست . من خودم جایی ام ک هر روز باید گردگیری کنم . 

به کارای خونه ب دید ورزش و فعالیت بدنی نگاه کن .اینجوری ب جسم و روانت هم استراحتی میدی . شغلای انلاین خیلی استرسشون بالاست و تاثیر مستقیمی رو اعصاب و 0شم و روان دارن . وقتی فعالیت داشته باشی تو خونه خیلی خوبه .کافیه تنبلی نکنی و نخوای کاراتو تلنبار کنی . 

اتفاقا اونایی ک شاغلن خوب ب کارای خونه می رسن مثلا ظرفشو سریع میشوره میدونه صبح خونه نیست ک...

صبح زود بیدار میشه ناهارشو بار میزاره چون وقت دیگه ای نداره ...

شما چون کارت تو خونه است هی میگی خب باشه بعدا