2777
2789

بچه ها من خیییلی دوست دارم برم کربلا یعنی یکی از ارزوهامه هم میخوام برم برای مریضیم شفا بگیرم هم نائب الزیاره عزیزانم باشم 

گفتم اگه لطف کنید یه حمد یا صلوات یا هرچیز دیگه برای براورده شدن ارزوم بخونید و اسمتونو بگید رفتم اونجا برای تک تکتون دعا میکنم و نائب الزیاره همه شما هستم اسمم فاطمه هست خیلی ممنون میشم❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️

🐞💐🐞🌸🐞💮🐞🏵️🐞🌹🐞🥀🐞🌺🐞🌻🐞🌼🐞🌷
ان شا الله اقا بطلبه بری  منم اسمم سحر باردارم دعا کن به حاجت دلم برسم و خدا بهم بدش برات خوند ...

ممنون حتما سلامتو به اقا میرسونم و دعات میکنم❤️

🐞💐🐞🌸🐞💮🐞🏵️🐞🌹🐞🥀🐞🌺🐞🌻🐞🌼🐞🌷

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم ان شاء الله که آقا بطلبه و خدا خودش کمکم کنه 

من حمد میخونم برات، شکاهم لطفا دعا کنید منم برم، اول پابوس آقا و مولا امیر المومنین علی علیه السلام و سرورم ابا عبدالله الحسین علیه السلام و بعد از تمام زیارت ها به دیدار خاک مادرم که توی وادی سلام هست

وزن فعلی 57                      وزن هدف50          هیچوقت نگو من کسی را ندارم، چون همه کس ما فقط خداست وهیچکس جز خدا ماندگار نیست برایمان            دوستای خوبم یه پیج عطر و ادکلن خوب میشناسم ک ازش خرید میکنم خیلی راضیم دلم نیومد ب شما معرفی نکنم چون هم قیمتاش مناسبه و هم کیفیتش عالیه، خریدین منودعا کنیدکه بهتون معرفی کردم 😍       توی اینستا بزنید    bookhooboo
عزیزم ان شاء الله که آقا بطلبه و خدا خودش کمکم کنه  من حمد میخونم برات، شکاهم لطفا دعا کنید من ...

اگه اقا طلبید ازش میخوام مشکلتو حل کنه و به نیتت 2رکعت نماز میخونم توی حرم فقط اسمتونو بگید ک انشالله رفتم بخونم براتون ❤️

🐞💐🐞🌸🐞💮🐞🏵️🐞🌹🐞🥀🐞🌺🐞🌻🐞🌼🐞🌷
اگه اقا طلبید ازش میخوام مشکلتو حل کنه و به نیتت 2رکعت نماز میخونم توی حرم فقط اسمتونو بگید ک انشالل ...

فاطمه هستم عزیزم، خدا خیرت بده ان شاء الله ❤️🌹

وزن فعلی 57                      وزن هدف50          هیچوقت نگو من کسی را ندارم، چون همه کس ما فقط خداست وهیچکس جز خدا ماندگار نیست برایمان            دوستای خوبم یه پیج عطر و ادکلن خوب میشناسم ک ازش خرید میکنم خیلی راضیم دلم نیومد ب شما معرفی نکنم چون هم قیمتاش مناسبه و هم کیفیتش عالیه، خریدین منودعا کنیدکه بهتون معرفی کردم 😍       توی اینستا بزنید    bookhooboo