2777
2789
عنوان

نی نی یار عزیزم😘😘😘

28 بازدید | 2 پست

هرچی تلاش کردم عکسای مورد علاقه خوانندمو بزارم گفتی پوشش مناسب نداره خوب ما که اینجا بیشتر زنیم وهمه چیز که اون داره ماهم داریم اگه برا آقایون سایت گفتین که مرد چشم وگوش بسته که نمیاد تو این سایت خلاصه...... 😀من کاری دارم که مجبورم برم ولی انشالله زوده زود بر میگردم

اینم💦🍀☘ پشت راهی آب و برگ که انشالله زود برگردم منو لطفأ قطع کاربری من😘😘😘😘

@نی نی یار۳

تیکر بار داری نیس 🙊حسبی الله وکفا ❤.  تسلیم نشی بردی حتی اگه آسفالتت كرده باشن✌🏻        هرچی برای من میخوای چه خوب چه بد خدا صد برابرشو به خودت بده انشالله😉.          بگو ماشالله 😁.  هرچیزی زکات داره زکات خرد هم تحمل نادان هاست🙂

@نی_نی_یار_پنج  

عزیزم حالا چرا یه عکس دیگه ازش نمیزاری 

خاننده مورد علاقت کیه

ره‌حمت له دل نماوه   چاو رهه‌ش ✨️دختری از تبار زاگرس 💫دوست عزیزم الان که امضای منو باز کردی لطفا یه صلوات برای سلامتی و ظهور آقا امام زمان (عج) بفرست ❤🌱 
@نی_نی_یار_پنج     عزیزم حالا چرا یه عکس دیگه ازش نمیزاری  خاننده مورد علاقت ک ...

همین xبند

تیکر بار داری نیس 🙊حسبی الله وکفا ❤.  تسلیم نشی بردی حتی اگه آسفالتت كرده باشن✌🏻        هرچی برای من میخوای چه خوب چه بد خدا صد برابرشو به خودت بده انشالله😉.          بگو ماشالله 😁.  هرچیزی زکات داره زکات خرد هم تحمل نادان هاست🙂

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.