2777
2789
عنوان

نظرتون راجع به دخترهای آبان ماهی چیه؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 330 بازدید | 28 پست

من خودم ابانیم😎

ن درون گرا و نه برون گرا ، ب چشماشون توجه زیادی کنی حرفشونو میفهمی ، یا خیلی اروم هستن یا خیلی شاد 

برنامه ریزی توی هر کار براشون مهمه ، حس هاشون اکثر مواقع درسته

خیلی رُک حرف هاشونو میگن ، یا واقعا عاشقه یا اصلا نیست اگر کسی رو بخاد تمام جونشو براش میده اگرم نخادش خیلی راحت میگه نمیخام بدون اینکه ب احساس طرف مقابلش توجه کنه 

‌اشنایی🖤99🖤   جدایی 403/7/6💫بر باد رفت در غم،روزگار جوانی ام بی آرزو چ سود،دیگر زنده گانی ام....🖤🧠🍷🌚🕊! ️ عاشق ماورا (در حال مطالعه علوم ماورا و یادگیری ) 🧬🫧 گنج در تنهاییی  خود 🥰 لذت ببرید زندگی کوتاست و فرصت تنگ  بهترین اتفاق زندگیم  ۴۰۴/۵/۱۴ كربلا رفتنه ورق جديدي از زندگیم بود🦋

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من خودم ابانیم😎 ن درون گرا و نه برون گرا ، ب چشماشون توجه زیادی کنی حرفشونو میفهمی ، یا خیلی اروم ...

دقیقا

و اگر بر تو بندد همه ره ها و گذر ها                                        ره پنهان بنماید که کس آن راه نداند❤                                    کاربری دست دو نفره😁

چیزی ک دیدم و خیلی بارز هستن اینه که لجباز و یه دنده و مغرور

و هیچ ذوقی برای زندگی..🪐 | هر عقیده ای لزوما قابل احترام نیست.🦄 یه روزی میرم✈و از ایران و ایرانی جماعت دور میشم•~• | ‏دارم میرم/: ولی با یه ایرانی میرم😑
هیچ فرقی با دخترای ماه های دیگه ندارن 

چرا خیلی فرق دارن ماهن ماه 😘😘😘

نی نی یار جان لطفا دیگه کاربریمو نترکون     کاربری دست من امانته تا دخترکم بزرگ بشه تحویلش بدم تاپیکهای بامزه مونو بخونه کلی کیف کنه چقدر بامزه و شیرین زبون بوده وروجکم       عزیزان دوست داشتین برای سلامتی و موفقیتش یه صلوات مهمونمون کنید  

به شدت مغرور 

یاغی و 

پز ده

تمایلی به صحبت با آدمای مذهبی / فمنیست / کهنه فکر / روشعنفکر امروزی نیست ،ریپلی نزن ❌️ره‌حمت له دل نماوه  چاو رهه‌ش ✨️دختری از تبار زاگرس 💫دوست عزیزم الان که امضای منو باز کردی لطفا یه صلوات برای سلامتی و ظهور آقا امام زمان (عج) بفرست ❤🌱 

رک 

دمدمی مزاج

مغرور 

اگه چیزی به نفعشون نباشه موضع گیری میکنن

اصلا انتقاد پذیر نیستن

دوست دارن همه چی فقط برای خودشون باشه

اگه ازکسی بدشون بیاد نشون میدن به طرف اهل الکی محبت کردن نیستن

دردی‌که‌انسان‌را‌به‌سکوت‌وامیدارد،بسیارسنگین‌تراز دردیست‌که‌انسان‌رابه‌فریادوامیدارد...انسان‌ها‌به فریادهم‌میرسند،نه‌‌به‌سکوت‌هم...!
چرا خیلی فرق دارن ماهن ماه 😘😘😘

این تفاوت ماه ها اصلا با عقل جور درنمیاد 

یه سری چیزارو نمیدونیم واقعیه یا نه 

اما این دیگه قطعا توسط عقل رد میشه 😬

با فنجانی چای هم میتوان مست شد! اگر اویی که باید باشد، باشد💜