2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم انجامش دادی خواهش میکنم راهنماییم کن

ااره گلم خودم‌خوندم ب دوستمم‌گفتم‌اونم نتیجه گرفت

من‌تا ۴۰ روز نخوندم مثلا ۲۰ روز میخونم‌۲ روز یادم میره باز میخونم عالیه عااالی  ولی تو ۴۰ روز بخون

مطمعنم جواب میگیری دعام کن امضام

«ٱللَّٰهُمَّ صَلِّ عَلَیٰ مُحَمَّدٍ وَآلِ مُحَمَّدٍ»•♥️⃟♡                ❤۱۴۰۱/۷/۱۸
ااره گلم خودم‌خوندم ب دوستمم‌گفتم‌اونم نتیجه گرفت من‌تا ۴۰ روز نخوندم مثلا ۲۰ روز میخونم‌۲ روز یادم ...

عزیزدلم خدا حافظت باشه خوشبخت بشی انشالله چندتا سوال دارم میشه بپرسم ازت درخواست دوستی دادم

۳تا مزمل و ی یس بخون تا ۴۰ روز ب نیت محبت واقعا معجزه میکنخ

میشه  بهم بگی چطوری میخونی چه زمانی وزمان پریود چطوریه واینکه فقط بایدخود ابو  بخوره یا باهاش میشه چیزی هم درست کرد داد بخوره و اینکه بعد چهل روز تاثیرش داعمیه یا باید تمدید بشه انشاالله خدا حاجت دلت رو هرچه زودتر بهت بده

لینک تاپیکی ک برات فرستادم بخونی متوجه میشی

من س بار پشت سر هم سوره مزمل میخونم یک بارم سوره یس میخونم سوره یس  آیه هایی ک مبین داشت چشام‌میبندم شوهرمو میارم تو ذهنم بعد فوت میکنم

میتونی ب عکسش نگا کنی فوت کنی من چون  عقدم پیشم نیس ک ب اب بخونم بدم بخوره

«ٱللَّٰهُمَّ صَلِّ عَلَیٰ مُحَمَّدٍ وَآلِ مُحَمَّدٍ»•♥️⃟♡                ❤۱۴۰۱/۷/۱۸

اینکه ۴۰ روز داعمیه یا باید تمدید بشه نمیدونم ولی ۴۰ روز بخونی کلن عادت مبکنی هر روز بخونی حس خوبی میگیری

موقع پریودی هم اشکال نداره بخونی فقد دستت رو ایه ها نره

لینک تاپیکی ک برات فرستادم بخونی متوجه میشی من س بار پشت سر هم سوره مزمل میخونم یک بارم سوره یس میخ ...

عشقم تایپیکو خوندم ینی تو ابو نمیدادی بخوره ولی تاثیرشو داشت