2777
2789

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

ترکی دوست داری آی تکین هم خوبه شیک

خوبه فقط یکم طولانیه میخوام اسم کوتاه باشه که بزرگ تر ها هم راحت بتونن تلفظش کنن اسم سویل آی رو هم دوس داشتم ولی بخاطر طولانی بودنش گذاشتمش کنار😢

ولی شایلین جدیده 

ايكسم شايلين هم قشنگه عزيزم ولي خوب بيشتر براي يه نوازد و دختر بچه خوبه ، به نظرم بايد اسمي بزاريم كه وقتي اون ادم مثلا چهل پنجاه ساله هم شد براش مناسب باشه

اولین بار از شما شنیدم اسم پسره ،من پسرم آیهانه اگر دختر بود آنیل میشد

😅من چیزی که دیدم و گفتم عزیزم.... الان مثلا این اسم تو ایران اونقدر رایج نیست ولی تو ترکیه به وفور پیدا میشه من تا حالا تو ترکیه ندیدم روی دختر بزارن

و اگر بر تو بندد همه ره ها و گذر ها                                        ره پنهان بنماید که کس آن راه نداند❤                                    کاربری دست دو نفره😁
ايكسم شايلين هم قشنگه عزيزم ولي خوب بيشتر براي يه نوازد و دختر بچه خوبه ، به نظرم بايد اسمي بزاريم ك ...

ممطمئن باش وقتی به چهل پنجاه برسه اسم همه پیرزن پیرمردا روشا بارانا آرتین آرتا سلین سوین اینجور چیزاس

دیگه فک نکن تو اون دوره همه مهین و شهین و چنگیز و کبری میشن بچه شما شایلین😂