2777
2789
عنوان

تنبلی تخمدان…عاجزانه میخوام تجربه ای دارید بنویسید

| مشاهده متن کامل بحث + 5944 بازدید | 31 پست
سلام عزیزم من خیلی کم pcoهستم دکترم برام گلوکوفاژ و دوفاستون تجویزکرد ولی دوفاستون یه دوره خوردم دوب ...

ممنون منم متفورمین میخورم الان دو هفته میشه اما باز پری نشدم

دوفامد م دکتر داد اما بی فایده

منم تنبلی داشتم چندسال بود نامرتب بود ۶ ماه اخیر هم پ نمیشدم بس ک دکتر  رفتع بودم و دارو گیاهی استفاده کرده بودم خسته شده بودم بیخیالش شدم بعد ی مدت ی دکتر خوب پیدا کردم رفتم سه ماه دارو داد قرص اصلی مارولین بود شبا بعد قرص اصلی بخاطر تهوع ب ۶ میخوردم  بعد صبحا ویتامین e سه ماه خوردم رفتم سونو انقدی ک وضعیتم بد بود دکتر خودشم باور نمیکرد واقعا خوب شده باشم یک ماه بعد خوب شدنم حامله شدم الان ۲ماهمه

Hamı gedər fərq eləməz sən gedərsən ay tutular

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

۶۰کیلوم ۱۶۰قدم هفته ای یکبار 

وزنت بالاست یکم ( به گفته ی پزشک خودم قدت هرچقد باشه رو باید منهای ۱۰۳ کنی وزن سلامتیه برای کسی که تنبلی تخمدان داره ) ، ۳ ۴ کیلو کم کن وزنتو،  مرغ رو ب نظرم حذف کن خیییلی بده ، به من گفتن بال و رونش رو نخورم ، البته فک کنم هفته ای ی بار اشکال نداره .

بعد اینکه ب من گفتن قند و شکر رو حذف کنم و شیرینی های طبیعی رو جایگزین کنم . از سوم راهنمایی به بعد دیگه صبحانه ها چایی شیرین نخوردم .

روزی نیم ساعت پیاده روی تند جوری ک ب نفس ب نفس بیوفتی داشته باش 

لایکم نکن ، نکن ، نکن، فحشت میدم ها!! لایک نکن عزیزم😫🤒
قرص ویتاگنوس سه هفته خوردم اما باز خبری از پری نشد متفورمین خوردم رازیانه ولی انگار تخمدانام خوا ...

سه هفته که کمه

باید 3 تا 6 ماه بخوری

پیاده روی هم خیلی بکن

روزی نیم ساعت حداقل پیاده روی تند داشته باش

غذاهای سرد مثل لبنیات خیار گوجه هندوانه و ... موقتا نخور

صبح ها یک قاشق عسل و سیاهدانه ناشتا بخور

موقع پریودی مخصوصا 4 روز اول حمام نرو توی دسشتویی هم خیلی به خودت آب نریز

خرما زیاد بخور

درد ما جز به ظهور او مداوا نشود...

اول یه آزمایش هورمونی کامل انجام بده

سرخ کردنی و نوشابه و نوشیدنی گاز دار و فست فود و شیرینیجات رو کامل بزار کنار

نون و برنجت رو کم کن

حتماً پیاده روی داشته باش و وزنتو کم کن و اینکه باید تحت نظر دکتر باشی

خدایا درونم طوفانی بر پاست خودت آرامش کن،میدونم به زودی حال دل منم خوب میشه به امید خودت... لطفاً واسه سلامتی نی نیم یه صلوات مهمونم کنید  

ورزش کن حتما 

دو انجام بده بهت قول میدم ۱۰۰ درصد تاثیر مثبت داره برات 

هیچی مثل پیاده روی سریع و دو واسه تنبلی مفید نیست 

برای خودتون بیشتر زمان بذارید،درسته وقت طلاست ولی شما الماسید❤🌱
قرص ویتاگنوس سه هفته خوردم اما باز خبری از پری نشد متفورمین خوردم رازیانه ولی انگار تخمدانام خوا ...

ببین متفورمین نخوربه جاش گلوکوفاژ بخور گرونتره ولی خارجیه بهتره 

کی میشه تاپیک بزنم بگم نی نی دنیااومد 😍😍بی صبرانه منتظراون روزم که صحیح وسالم توبغلم باشی😊😊

منم پریود نمیشدم به زور آمپول و قرص از پریود که پاک میشدم نه روز بعدش لکه بینی پیدا میکردم وهمینجور ادامه داشت تا آمپول نمیزدم قطع نمی شدم رفتم پیش دکتر چندتا بسته قرص تقویتی بهم داد و عکس رنگیم گرفتم برای بارداری قبل از عکس رنگی قرص و آمپول تحریک تخمدان هم استفاده کردم نتیجه نگرفتم بعد از عکس رنگی دکتر بهم گفت یکی از لوله هات بستس و سخته طبیعی باردار شی برو آی وی اف ولی من دیگه ادامه ندادم دوماه خودم بدون آمپول و دارو پریود شدم و سر خود لتروزل خوردم الان خدا رو شکر باردارم

ان شاء الله دامن همه منتظرا سبز بشه 🤲

منم پریودیم خیلی نامرتبه چندماه چندماه نمیشم🤦‍♀️ چندباری دکتر رفتم و قرص دادن همون دوره خوب بوده ...

اصلاح سبک زندگی کنید دوست عزیز

🌹🌹چند تا نکته راجب pco(تنبلی تخمدان) در راستای اصلاح سبک زندگی :

خواب قبل یازده شب به شدت رو سلامت هورمون ها و تخمدان تااصلاحثیر مثبت داره

مصرف جوانه گندم جوانه ماش جوانه عدس عالیهههه

مصرف روغن سالم، (مثلا زیتون) خیلی مهمه، روغن حیوانی هم باید کمتر مصرف بشه، و روغن های سرخ کردنی صنعتی کاملا حذف بشه، حتی شده یه ذره هم کمتر مصرف کنین تاثیرشو ببینین

مصرف قند مصنوعی و مواد کارخونه ای حذف کامل، و قندهای طبیعی جایگزین (عسل، شیره ، خرما و میوه جات)

نخوردن قندیجات اولش سخته ولی به فکر خودتون باشید تلاش کنید، تنبلی تخمدان خودش باعث میل زیاد به چیزهای شیرین میشه شما اولش باید یه کم سختی بکشین تا بتونین قند نخورین ولی به بعدش خیلی می ارزه😍((ولی حتما از قند های طبیعی استفاده کنید،از اون ور بوم نیوفتید😅😅))

برای ریزش موها ماسک مو خونگی متناسب با نوع مو خیلی موثره

سبزیجات طبع گرم مصرف کنین، طبع بدنتون اگه سرده سعی کنین سردی رو خیلی کاهش بدین

کنار میوه ها از ارده کنجد و مغزیجات استفاده کنین تا حد ممکن((برای کنترل تغییرات قند خون))

استرس رو کنترل کنید، استرس براتون سمه، اگه قصد بارداری هم داشته باشید استرس فضای بدنو ملتهب میکنه، و بدن تو فضای ملتهب اجازه بارداری نمیده

ورزش ورزش ورزش هرگز از دست ندید,البته ورزش مقاومتی به علاوه پیاده روی، ورزشی که بعدش حس سبک شدن داشته باشیدکاملا، نه اینکه تاحده خیلی زیاد ورزش کنین توروز که باعث بی‌حالی تون بشه

ورزش تو روحیه ، اخلاق و درمان و پاکسازی بدنو.... همه اینا اثر مثبت داره

شبا قبل خواب تخمدانتون و شکم رو با ملایمت ماساژ بدین تو حالت دراز کشیده، اگه روغن سیاهدونه یا کنجد یا...میتونین با اون ماساژ بدین((برای گرم کردن رحم و تخمدان))

...اگر تو پریود روغن مالی شکم باعث افزایش خون ریزی ،شد براتون تو پریود روغن نزنین

موقع پریود سعی کنین حمام نکنید تا جایی که براتون ممکنه

حتما با پیشبند ظرف بشورین تا لباس خیس نشه

از شکم بند پشمی استفاده کنین تا تخمدانتون گرم بمونه

خودتون  رو دوست داشته باشید با عشق با خودتون حرف بزنین😍

دوستان چند ماه بیایین به این روش ها عمل کنید، مطمئن باشید خیلی بهتر میشه اوضاع.

تنبلی تخمدان باعث 

ریزش مو، جوش صورت، یبوست و بی‌حالی،درد مفاصل که بی دلیله، کمبود انرژی در روز، خواب بی‌کیفیت (راحت نمی‌تونید بخوابید یا دائم از خواب می پرید)،موهای زائد و... اینا میشه

شما چند وقت به توصیه های بالا عمل کنید و تاثیرشو تو علائمتون ببینید🍎🍎🍎🍎🍎

پیج سوگند چند تا هایلایت خوب راجع ب pco داره

haircare_sogand

پیج سوگند تخصصش تو مو هستش، یه سر بزنید🙂👌🏻

شاد و سلامت باشید ♥️

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم💚💚💚💚💚💚💚💚💚💚